Laminatgulv Long Eg Elemental

Varenr.: 9051416

Laminatgulv Long Eg Elemental

Varenr.: 9051416
  • Laminatgulv model Eg Elemental Long, som er udformet som et plankegulv med ekstra lange planker i eg, og med et gråligt look
  • Gulvet har en tykkelse på 10 mm og kan bruges til gulvvarme
  • Der er 5 paneler i pakken, som svarer til 1,92 m² pr. pakke
286.08

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Laminatgulv plank eg med gråligt look

Laminatgulvet her er en del af Ultra Collection-gulve fra Kronoflooring, og denne udgave hedder Eg Elemental. Gulvet er udformet som et plankegulve med ekstra lange planker i eg, og det har et gråt udseende med en meget naturlig overflade. Gulvet har mørke knaster.

Kan bruges til gulvvarme

Der er v-fuger på alle 4 sider, og det fremhæver gulvet og giver dybde i rummet. Gulvet er 10 mm tykt og egnet til gulvvarme.

Størrelse på gulvet:

  • Der ydes 30 års garanti i privatbolig
  • Dækformat: 10 x 192 x 2000 mm
  • 5 stk. paneler pr. pakke
  • Antal m² pr. pakke: 1,92 m²

Minimum af vedligeholdelse

Et laminatgulv er særligt udviklet til dig, der ønsker et flot udseende gulv, som skal holde sig pænt i mange år. Det er yderst slidstærkt pga. den særlige overflade, gulvet er lavet med, hvilket understreges af de lange garantier, der følger med gulvene. Du kan nøjes med et minimum af vedligeholdelse, som begrænses til støvsugning og let gulvvask, og dermed er et laminatgulv helt ideelt til den travle families hverdag.

Ligner naturens egne materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologi, der anvendes, når naturens egne materialer skal kopieres til dit nye gulv. Du får et helt perfekt og super flot gulv, der til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som træ eller fliser. Det er noget du kan få glæde af i rigtig mange år.

Montering med simpelt click system

Vil du selv prøve kræfter med montering af gulvet, har vi sørget for, at gulvet er lavet med et simpelt click system, så denne opgave klares både hurtigt, nemt og sikkert - helt uden brug af lim. Før montering af gulvet skal du overveje, hvilket underlag du vil anvende. Og i vores sortiment finder du flere varianter til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre en behagelig gangkomfort, virker støjdæmpende og let isolerende.

ReadyFix Logo

Specifikationer

Type Værdi
Antal m2 pr. pk. 1,92 m²
Højde 10 mm
Garanti 30 år
Farve Eg

Info & guides