Laminatgulv impulse collection - mørk eg

Varenr.: 9039103

264,18/pk 119,00 pr. m2
  • Impulse Collection i mørk eg er et flot, mørkt laminatgulv
  • Har en autentisk struktur og er egnet til gulvvarme
  • Der er 9 paneler i en pakke, som rækker til 2,22 m2

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Laminatgulv impulse collection - mørk eg

264,18 /pk

Lyddæmpningsunderlag - 4 mm

199,00 /pk

Laminatgulv impulse collection - mørk eg

264,18 /pk

Lyddæmpningsunderlag - 4 mm

199,00 /pk

2 Varer valgt

Samlet pris:

463,18 kr.

Flot, mørkt laminatgulv med autentisk struktur

Plank gulv med en "feel real" overflade og v-fuger. Gulvet har en dyb mørk farve og en autentisk struktur, der virkelig ligner træ med dets mange årer. Gulvet har en tykkelse på 8 mm, og det er egnet til gulvvarme.

Produktdetaljer:

  • Der ydes 20 års garanti i privatbolig
  • Dækformat: 192 x 1285 mm
  • 9 stk. paneler pr. pakke
  • Antal m² pr. pakke: 2,22 m²

Laminatgulv er holdbart og nemt at vedligeholde

Et laminatgulv er særligt udviklet til dig, der ønsker et flot udseende gulv, som skal holde sig pænt i mange år. Det er yderst slidstærkt pga. den særlige overflade, gulvet er lavet med, hvilket understreges af de lange garantier, der følger med gulvene - for dette gulv er det 20 års garanti i privatbolig. Du kan nøjes med et minimum af vedligeholdelse, som begrænses til støvsugning og let gulvvask, og dermed er et laminatgulv helt ideelt til den travle families hverdag.

Ligner naturens egne materialer

Det er den nyeste og mest moderne teknologi, der anvendes, når naturens egne materialer skal kopieres til dit nye gulv. Du får et helt perfekt og super flot gulv, der til forveksling ligner naturens egne materialer, enten som træ eller fliser. Det er noget du kan få glæde af i rigtig mange år.

Click system gør det nemt at lægge

Vil du selv prøve kræfter med montering af gulvet, har vi sørget for, at gulvet er lavet med et simpelt click system, så denne opgave klares både hurtigt, nemt og sikkert - helt uden brug af lim. Før montering af gulvet skal du overveje, hvilket underlag du vil anvende. Og i vores sortiment finder du flere varianter til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at sikre en behagelig gangkomfort, virker støjdæmpende og let isolerende.

Specifikationer

Antal m2 pr. pk. 2,22 m²
Garanti 20 år
Højde 8 mm
Farve Eg
Type Plank laminatgulv