Hjertingsten 1/2 gråmix 14 x 10,5 x 5 cm

Varenr.: 9045990

159,00/m2
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
 • Hjertingstenens design tager udgangspunkt i de gamle brosten og har nedadbøjede kanter
 • Giver et rustik og moderne udtryk til belægningen
 • Hjertingstenen findes i forskellige farver og størrelser, som du kan kombinere, som du ønsker og skabe en unik belægning
 • Denne hjertingsten er i farven gråmix og halv størrelse, og den har et modulmål på 14 x 10,5 cm og er 5 cm høj
 • Med højden på 5 cm er den velegnet til brug på terrassen eller som gangstier i haven
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Hjertingsten 1/2 gråmix 14x10,5x5 cm

159,00 /m2.

Belægningsdug 1 x 20 meter - Fibertex Patio

149,00 /rl.

Hjertingsten 1/2 gråmix 14x10,5x5 cm

159,00 /m2.

Belægningsdug 1 x 20 meter - Fibertex Patio

149,00 /rl.

2 Varer valgt

Samlet pris:

308,00 kr.

Hjertingsten i gråmix og halv størrelse til terrassen

Hjertingstenen er et godt valg, hvis du gerne vil have en moderne belægning, der samtidig har et rustik udtryk. Denne hjertingsten er i farven gråmix, og den er i halv størrelse. Bemærk denne sten har et modulmål på 14 x 10,5 cm, og den er 5 cm høj. Det gør stenen velegnet til terrassen og gangstier i haven, hvor der ikke er så tung belastning. Den vejer 20% mindre end hjertingstenen med en højde på 7 cm, og den er derfor meget nemmere at håndtere og lægge. Det er en stor fordel, hvis du skal lave en større terrasse. Der skal bruges 68 sten pr. m².

Denne vare bliver produceret i overmål på ca. 3 mm. Det er vigtigt at få stampet stenene ned i den rette højde, så de låser/kantsikrer. Dette er for at opnå den korrekte nedlægning.

Hjertingstenen er den moderne brosten

Designet på hjertingstenen er lavet med udgangspunkt i gammeldags brosten, og den har de samme nedadbøjede kanter. Det gør den rustik, men ikke på samme måde som herregårdsstenen med slåede kanter. Den har et mere moderne udtryk, og fordelen ved hjertingstenen er, at du kan kombinere de forskellige størrelser og farver og skabe den belægning, som passer til dit hjem. Alle vores hjertingsten kommer fra RBR, som er din garanti for høj kvalitet. Du finder vores samlede sortiment af belægningssten her.

Forbrug

 • Der går 68 sten pr. m²
 • Antal m² pr. palle: 7,41 m²

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Bredde 10,5 cm
Vægt pr. m² 124 kg
Længde 14 cm
Højde/tykkelse 5 cm
Antal pr. m2 68 stk.
Antal pr. palle 7,41 m²
Type Belægningssten
Farve Gråmix
Variant Halv størrelse
Model Hjertingsten
Mærke RBR
Anvendelse Terrasse

Mix belægningssten