Havebord Havanna 205x90 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9037908

Havebord Havanna 205x90 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9037908
  • Sunlife Havanna havebord med en bordplade på 205 x 90 cm, og det er 74 cm højt
  • Stellet er lavet i sort, pulverlakeret aluminium og har en bordplade i sort nonwood med slats på 6,5 cm
  • Bordet kræver sort set ingen vedligeholdelse
698.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Havanna havebord på 205 x 90 cm

Sunlife havebordet Havanna har et stel i sort, pulverlakeret aluminium, og bordpladen er lavet med 6,5 cm brede lameller af sort nonwood. Lamellerne er 1,4 cm tykke. Bordet måler 205 x 90 cm, og det er 74 cm højt. Benene måler 50 x 25 x 1,1 mm og har 2 justerbare skruer.

Pulverlakeret aluminium er meget velegnet til havemøbler. Materialet er rust- og vedligeholdelsesfrit, og det kræver derfor stort set kun almindelig rengøring med sæbevand. Desuden er havemøbler i aluminium meget lette og derfor praktiske og nemme at flytte med. Hvis man ønsker at passe ekstra godt på sine møbler, kan man evt. overdække dem med et overtræk, når de ikke er i brug. Du finder vores udvalg af overtræk under havetilbehør.

Nonwood er et robust kunstmateriale med flot træ-struktur, som er meget hårdfør og derfor velegnet til havemøbler. Materialet sprækker eller revner ikke og kræver ingen løbende vedligeholdelse ud over normal aftørring med sæbevand. Desuden er nonwood UV- og vejrbestandigt, så havemøbler produceret i dette materiale kan stå udendørs året rundt i det omskiftelige danske vejr.

Sunlife_logo

Specifikationer

Type Værdi
Dybde 205 cm
Bredde 90 cm
Type Havebord
Materiale Nonwood
Farve Sort