Havebænk Havanna i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9047232

399,00/stk
  • Sunlife havebænk i model Havanna med en længde på 132 cm, bredde på 30 cm og højde på 42 cm
  • Passer til havebordene i Havanna-serien
  • Lavet af et stel i sort aluminium og med et sæde i sort nonwood

Havanna havebænk i sort nonwood

Sunlife Havanna havebænk med stel i sort, pulverlakeret aluminium med lameller af sort nonwood på sædet. Den har en længde på 132 cm, bredde på 30cm og en højde på 42 cm. Havebænken passer fx til haveborde fra Havanna-serien.

Pulverlakeret aluminium er meget velegnet til havemøbler. Materialet er rust- og vedligeholdelsesfrit, og det kræver derfor sort set kun almindelig rengøring med sæbevand. Desuden er havemøbler i aluminium meget lette og derfor praktiske og nemme at flytte med. Nonwood er et robust kunstmateriale med flot træ-struktur, som er meget hårdfør og derfor velegnet til havemøbler. Materialet sprækker eller revner ikke og kræver ingen løbende vedligeholdelse ud over normal aftørring med sæbevand. Desuden er nonwood UV- og vejrbestandigt, så havemøbler produceret i dette materiale kan stå udendørs året rundt i det omskiftelige danske vejr.

Hvis man ønsker at passe ekstra godt på sine møbler, kan man evt. overdække dem med et overtræk, når de ikke er i brug. Du finder vores udvalg af overtræk under havetilbehør.
 

Sunlife_logo.jpg

Specifikationer

Længde 132 cm
Bredde 30 cm
Højde 42 cm
Materiale Nonwood
Farve Sort