Halls Popular 86 drivhus 5 m² - sort

Varenr.: 9065580

Halls Popular 86 drivhus 5 m² - sort

Varenr.: 9065580
  • Halls Popular 86 er et klassisk og begyndervenligt drivhus, hvor du får høj kvalitet, tidløst design og lave priser i ét drivhus
  • Areal på 5 m² og konstruktion af sortlakerede aluminiumsprofiler
  • Med 3 mm delte glasruder, en skydedør og ét tagvindue for god ventilation
  • Drivhuset leveres inkl. sokkel, hvilket sikrer et stabilt fundament
  • Drivhuset har en bredde på 193 cm, en dybde på 257 cm og en højde på 196 cm (ekskl. soklens højde)
3989.00

Varebeskrivelse

Halls Popular 86 drivhus på 5,0 m² inkl. sokkel - sort

Halls Popular drivhuse er blandt de mest solgte i Europa, fordi det er tidløse drivhuse i en høj kvalitet og til lave priser. De findes i flere størrelser, så serien kan passe til de fleste haver, og dette er Halls Popular 86 drivhus på 5,0 m². Et ideelt drivhus til begynderen, der gerne vil i gang med at dyrke sine egne planter. 

Det er med sortlakerede aluminiumsprofiler, som giver et let og moderne udtryk. Denne model er med delte ruder af glas med en tykkelse på 3 mm.

Halls Popular 86 har en letløbende skydedør med en bredde på 60 cm, så det er nemt at komme ind og ud af drivhuset. Det har et tagvindue, så du kan få frist luft ind i drivhuset. Ruderne er 3 mm delte glasruder.

Leveres inkl. sokkel

Til dette Halls Popular 86 drivhus følger der en sokkel med, som du kan stille drivhuset på. Soklen giver et stabilt og sikkert underlag til drivhuset. Med en sokkel bliver drivhuset 12 cm højere, og det har ellers følgende mål:

  • Dybde: 257 cm
  • Bredde: 193 cm
  • Sidehøjde: 124 cm (soklens højde tillægges)
  • Totalhøjde: 196 cm (soklens højde tillægges)

Husk at tjekke drivhuset efter modtagelse

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Du finder vores udvalg under kategorien drivhuse.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.

 


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. Oftest to ruder pr. panel. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Bredde 193 cm
Totalhøjde 196 cm
Dybde 257 cm
Antal m2 5 m²
Stelmateriale Aluminium
Glastype Delt glas
Type Drivhus
Mærke Halls
Sokkel Med sokkel
Model Popular
Stelfarve Sort