Halls Altan drivhus 1,33 m² - aluminium

Varenr.: 9042879

Halls Altan drivhus 1,33 m² - aluminium

Varenr.: 9042879
 • Halls Altan drivhus er det perfekte drivhus til altanen eller terrassen
 • Plads til både tomater, agurker og andre planter
 • Areal på 1,33 m² og med én skydedør og ét vindue
 • Det er lavet af aluminiumsprofiler og beklædt med delte glasruder (3 mm)
 • Dimensioner (BxDxH): 194 x 69 x 153-182 cm
 • Leveres ekskl. sokkel - vi anbefaler, at du tilkøber en sokkel for at give drivhuset et sikkert fundament
1289.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Halls Altan minidrivhus på 1,33 m² - aluminium

Halls Altan drivhus giver dig rigtig gode muligheder for at skabe din egen grønne oase på altanen eller på en solrig plads på terrassen. Selv med et lille areal kan du med Halls Altan drivhus opleve glæden ved hjemmedyrkede tomater, agurker eller andet lækkert grønt til sommersalaten. 

Denne model har en størrelse på 1,33 m² og måler 194 cm i bredden, 69 cm i dybden og 182 cm i højden mod væggen.

Med en skydedør og et vindue

Drivhuset har en enkelt skydedør, som giver dig nem adgang til dine planter, selvom pladsen er trang. Det er konstrueret af aluminiumsprofiler og delte glasruder med en tykkelse på 3 mm. Der er desuden et vindue, så du kan ventilere drivhuset på de varme sommerdage. 

Husk en sokkel til fundamentet

Halls Altan leveres uden sokkel, og det anbefales at tilkøbe en stålsokkel, varenr. 9042880, for at give drivhuset et stabilt fundament.

Dimensioner:

 • Størrelse: 1,33 m²
 • Dybde: 69 cm
 • Bredde: 194 cm
 • Sidehøjde (front): 153 cm (soklens højde tillægges)
 • Sidehøjde (mod væg): 182 cm (soklens højde tillægges)

Husk at tjekke drivhuset efter modtagelse

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Du finder vores udvalg under kategorien drivhuse.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.

 


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle side- og tagpaneler på drivhuset består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden - oftest to. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Antal m2 1,33 m²
Sidehøjde 153 cm
Totalhøjde 182 cm
Bredde 194 cm
Dybde 69 cm
Model Altan
Stelmateriale Aluminium
Stelfarve Aluminium
Glastype Delt glas
Mærke Halls
Sokkel Uden sokkel
Type Vægdrivhus

Dokumentation