Grohe Vitalio Start System 250 termostatbrusersæt

Varenr.: 9058995

2.495,00/stk
  • Grohe Vitalio Start System 250 er et termostatbrusesæt med hovedbruser, håndbruser, brusestang, bruseslange og termostat
  • Hovedbruseren har en diameter på 25 cm med 1 stråletype (Rain), og den sidder på en vandret svingbar brusearm på 39 cm
  • Håndbruseren har en diameter på 10 cm og er med 2 stråletyper (Rain og Jet), som skiftes mellem på brusehovedet
  • Bruseslangen er 175 cm og med AntiFold, så den ikke knækker, og den er Twistfree
  • På termostaten skiftes der mellem hoved- og håndbruser og er med skoldningsbeskyttelse på 38°C
  • Sættet er med Grohes StarLight krombelægning, der giver en flot overflade i mange år

Grohe Vitalio Start System 250 brusestangsæt

Grohe Vitalio Start System 250 brusestangsæt indeholder hovedbruser, håndbruser, brusestang, bruseslange samt termostat. Du kan derfor udskifte hele brusesystemet i badet med dette sæt, og her kan du se mere om de forskellige dele i sættet:

  • Hovedbruseren er en Vitalio Start 250, og den sidder på en vandret svingbar brusearm på 39 cm, så brusehovedet kan svinge fra side til side. Hovedbruseren har en hvid plade og en diameter på 25 cm, og den har 1 stråletype, nemlig rain. Den har et kugleled med vridningsvinkel, så den kan justeres til at give vand præcis, hvor du ønsker. Den er med Grohe EcoJoy, som er en vandbesparende funktion, der begrænser vandgennemstrømning til 9,5 liter pr. minut. 
  • Håndbruseren er en Vitalio Start 100, som har 2 stråletyper: Rain og Jet, som du nemt skifter mellem på brusehovedet. Den har en diameter på 10 cm og har også Grohe EcoJoy, som begrænser vandgennemstrømningen til 5,7 liter pr. minut. 
  • Bruseslangen er en VitalioFlex Comfort på 175 cm, som er med AntiFold, så den ikke knækker. Den har desuden en glat og rengøringsvenlig overflade og er Twistfree, så den ikke snor sig. 
  • Termostaten er med med Aquadimmer-funktion, som gør det nemt at skifte mellem hoved- og håndbruser. Den har har Grohe SafeStop ved 38°C, der er en skoldningsbeskyttelse, så børnene ikke får for varmt vand. Der er inkluderet SafeStop Plus, der er en valgfri temperaturbegrænser på 43°C. 

Sættet har Grohes StarLight krombelægning, der giver en ridsefast overflade, som holder sig pæn i mange år. Begge brusehoveder har SpeedClean antikalksystem, der gør rengøringen til en leg, og de er med DreamSpray, som giver et perfekt sprøjtemønster år efter år. Der er en indvendig vandføring for længere levetid, og så har håndbruseren en ShockProof silikonering, som modvirker skader, hvis du skulle tabe den. Holderen til håndbruseren kan justeres frit. 

Den kan bruges til gennemstrømsvarmer fra 18 kW/h og min. tryk på 1,0 bar. Sættet er med standardgevind. Se desuden stregtegning for mål.

Grohe_logo.jpg

Specifikationer

Antal udgange 2
Type Brusesystem
Mærke Grohe
Inkl. rosetter Ja
Overflade Krom