Grohe Start håndvaskarmatur M-size Quickfix

Varenr.: 9060158

Grohe Start håndvaskarmatur M-size Quickfix

Varenr.: 9060158
  • Grohe Start M-size armatur til håndvasken på badeværelset
  • Den har ét greb og er med Grohe SilkMove 28 mm keramisk patron, der glider nemt og trinløst
  • Med GROHE StarLight-krombelægning, der er nem at holde pæn og ren
  • Den har Grohe EcoJoy mousseur, som er vandbesparende og giver en vandmængde på 5,7 liter/min
  • Det er nemt at installere armaturet med Grohe QuickFix, og der medfølger fleksible tilslutningsslanger på 3/8" samt et 3-i-1-værktøj
565.00

Varebeskrivelse

Grohe Start M-size håndvaskarmatur

Grohe Start etgrebsarmatur har et flot og enkelt design, som passer til de fleste badeværelser. Vandhanen har en højde på 192 mm (lukket), og den er med ét greb, som er placeret på toppen af armaturet. Når der åbnes for vandet er armaturets højde op til 225 mm. Grebet er med Grohe SilkMove-teknologi med en 28 mm keramisk patron, som gør, at grebet fungerer gnidningsfrit selv efter mange års brug. Derudover er den med trinløs regulering af vandtemperatur og vandmængde.

Stilren krombelægning

Vandhanen har en overflade med Grohe StarLight-krombelægning, og den glatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. StarLight-belægningen gør det også nemt at rengøre armaturet – det skal blot tørres af med en klud.

Grohe har gjort montering nem med Quickfix Plus

Det er nemt at montere en vandhane fra Grohe. Det nemme installationssystem indeholder kun få dele, og armaturet leveres med klare instruktioner og udstyr til montering (3-i-1-værktøj og fleksible tilslutningsslanger 3/8"). Vandhanen har desuden adskilte indvendige vandveje, som sikrer, at drikkevandet er bly- og nikkelfrit.

Grohe_logo

Specifikationer

Type Værdi
Antal greb 1
Mærke Grohe
Farve/materiale Krom
Berøringsfri Nej