Fyrværkeri - onlinesalg


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Fyrværkeri - onlinesalg

Særlige betingelser ved køb af fyrværkeri på webshoppen

Bestilling:

Aldersgrænsen for at købe fyrværkeri online er 18 år. Derfor skal du ved bestilling bekræfte, at du er over 18 år, ligesom du ved modtagelse af bestillingen skal fremvise ID, så chaufføren kan se, at du er over 18 år.

Bestilling af fyrværkeri kan ske fra 1. december 2020, men det leveres først fra 15. december 2020. Pengene hæves først ved levering.

Sidste dag for bestilling er 28. december kl. 16 med levering 30. december. Leveringsomkostningerne er 150 kr., uanset hvor mange pakker du bestiller.

Levering:

Du skal være hjemme, når fyrværkeriet bliver leveret, da der skal være en til at tage imod. Ellers får du ikke varerne. Der skal fremvises ID ved levering for at bekræfte, at modtageren er over 18 år. Du får en SMS og mail ca. 24 timer før levering. 8-12 timer før levering modtager du nummeret på chaufføren, der leverer din bestilling. Det er ikke muligt at afvise bestillingen.

Er der ingen hjemme ved levering eller ingen hjemme over 18 år, krediteres købet af fyrværkeriet uden forudgående aftale. Der bliver ikke kørt ud igen med bestillingen.

Der er kun levering til brofaste øer.

Retur:

Det er muligt at returnere det bestilte fyrværkeri. Returnering kan ikke ske i en butik, men ved afhentning. For at returnere skal du skrive en mail til DF@fyreks.dk for at aftale afhentning. Det koster 1000 kroner at returnere fyrværkeri, og afhentningen sker først, når pengene er betalt. Varerne skal returneres i ubrudt emballage.