Om handyman Kuno Bonne

Du kender ham sikkert fra hans egen hjemmeside handyman.dk eller fra TV, hvor han igennem de sidste to årtier har lært danskerne at fixe det selv.

Kuno er selvlært fix det selv´er og kan altid finde noget, der trænger til en kærlig hånd. Han kan simpelthen ikke lade være.

Derfor blev han også glad, da vi ringede og fortalte ham, at nu kunne han bruge sin kærlige hånd og to tommelfingre på et helt hus fra sokkel til kvist.

For som bekendt slår vi ikke selv på at være rådgivere, så derfor allierede vi os med Kuno til at guide dig igennem processen.

- Jeg har mange års erfaring med at skyde gør det selv-film og uddele gode tips og tricks om alt lige fra pudsning af sokler til opsætning af fliser, så at være frontfigur i en gør det selv-video er bestemt ikke nyt for mig, fortæller Kuno og fortsætter:

- Da jem & fix præsenterede mig for jem & fix Huset og planerne om at dokumentere istandsættelsen som en hjælp til sine kunder, kunne jeg straks se det gode match i samarbejdet.

I jem & fix er vi helt enige i, at det er et godt match, for Kuno er en fingerfærdig gør det selv-mand uden en håndværksmæssig baggrund, men med et godt håndelag og stor erfaring med praktiske gør det selv-opgaver. På den måde ligner han faktisk mange af vores kunder, som både har lysten og færdighederne til at give sig i kast med gør det selv-projekter.

   

 

Kuno Bonne

Se fix det selv-film