Radiatoren varmer ikke???

Kapitler

Det skal du bruge

Luft i radiatoren

Blokering

Derfor bliver din radiator ikke varm

Har du problemer med, at radiatoren ikke bliver varm, selvom den er tændt? Faktisk kan du ofte selv få den i gang igen med enkelte justeringer.

Til at starte med skal du tjekke, om der er varme i den øverste del af radiatoren.

Hvis bunden er kold, og toppen er varm, fungerer radiatoren stadig, som den skal. Bliver den ikke varm i toppen, skal du højst sandsynligt lufte den ud.

Materialeliste

Følg vores links, og se udvalget

Luft i radiatoren

Nogle gange kan der være luft fanget i toppen af radiatoren, som forhindrer det varme vand i at løbe ordentligt rundt.

Find ventilen, der skal skrues på, for at lukke luften ud. Normalt sidder den øverst oppe i den modsatte side af termostaten. Det eneste du skal gøre er at åbne ventilen forsigtigt og lade al luft sive langsomt ud. Hold ventilen åben, indtil der kommer en lille smule vand ud. Hold en klud under, så det ikke drypper på gulvet.

Luk nu ventilen igen.

Derfor bliver din radiator ikke varm - luft i radiatoren

Blokering

Hvis radiatoren forbliver kold, kan det skyldes det metalstykke, der sidder bag termostaten, som kan være blokeret. Skru på det inderste led af termostaten, så det bliver løst og kan tages af.

Ved andre termostater kan det være, at dette kræver, du løsner eller fjerner nogle skruer. Tryk nu et par gange på ventilnålen, så der kommer frigang i radiatoren.

Hvis disse løsninger ikke virker, anbefaler vi, at du kontakter din lokale VVS’er.

Derfor bliver din radiator ikke varm - blokering

Kontakt en VVS'er

Hvis disse løsninger ikke virker, og du stadig oplever problemer med, at radiatoren ikke varmer, anbefaler vi, at du kontakter din lokale VVS’er.

Derfor bliver din radiator ikke varm - kontakt en VVS'er