Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

DropBucket papskraldespand 90 liter

Varenr.: 9054130

5,00/stk
  • DropBucket er en bæredygtig papskraldespand på 90 liter, som bruges til affald ved fx festivaller, events, havefest og bryllupper
  • Den er sammenfoldet før brug, så den er nem at transportere og opbevare
  • Kan bruges, som den er fx til pap eller med plastikpose i, så den kan håndtere al slags affald, og den kan genbruges
  • Opstilling af papskraldespanden er nem takket være en automatbund, som gør, at den stilles op på 1 sekund
  • Fremstillet i Danmark i genbrugsbølgepap af en dansk FSC-certificeret producent
  • Den måler 30 x 30 cm i toppen, 42 x 42 cm i bunden og er 60 cm høj, og den kan bruges med standard 100 liter affaldssække
Lagerstatus blev indlæst sidst: 5. apr 2020 11:52

DropBucket papskraldespand på 90 liter

DropBucket er en bæredygtig affaldsbeholder til nem og effektiv håndtering af affald ved enhver lejlighed. Det kan fx være til en festival, event, lejr, havefest eller bryllup, hvor du mangler en affaldsspand. Den kan naturligvis bruges til papaffald, men kommer du en plastpose i den, kan den håndtere al slags affald, og du kan genbruge den mange gange. Hvis vejret tillader det, kan du også anvende den udendørs. 

DropBucket er sammenfoldet før brug, så den fylder meget lidt under transport og opbevaring, og den er nem at sætte op. Med et enkelt skub opstilles den takket være en automatbund, som gør, at den sættes op på 1 sekund. Den har et indbygget håndtag, som gør det muligt at bære 5 skraldespande på én gang, inden de bliver sat op, og der er også håndtag til at flytte den efterfølgende. 

Papskraldespanden DropBucket er en bæredygtig skraldespand, der er fremstillet i Danmark i genbrugsbølgepap af en dansk FSC-certificeret producent. Den kan rumme 90 liter, og vil du anvende en plastpose til den, så bruges standard 100 liter plastikposer. Den måler 30 x 30 cm i toppen, 42 x 42 cm i bunden og er 60 cm høj, og den kan rumme 90 liter.

Du kan genbruge DropBucket, og når du er færdig med at bruge den affaldssorteres den som papaffald. 

dropbucket_logo.jpg