Canopia by Palram Mythos drivhus 5,6 m² - aluminium

Varenr.: 9047428

Canopia by Palram Mythos drivhus 5,6 m² - aluminium

Varenr.: 9047428
  • Canopia by Palram Mythos drivhus er et mindre drivhus, hvor der kan dyrkes grøntsager, blomster og planter
  • Det er 5,6 m² stort, og det består af en solid konstruktion af aluminiumsprofiler
  • Det er med 2-lags, matte polycarbonatpaneler på sider og tag, én hængslet dør og ét oplukkeligt tagvindue
  • Drivhuset leveres inkl. en galvaniseret aluminiumssokkel, som sikrer et stabilt fundament
  • Drivhuset har en bredde på 185 cm, en længde på 306 cm og en totalhøjde på 208 cm
2895.00

Varebeskrivelse

Canopia by Palram Mythos drivhus på 5,6 m²

Mythos drivhusene fra Palram er en serie af drivhuse, som er solide, har en høj isolering og er velegnet til det danske klima. Dette drivhus i serien er 5,6 m² stort, og det findes også i en størrelse på 4,5 m² (varenr. 9047427). Du får et rigtig rummeligt drivhus med plads til både planter, grøntsager og blomster. Drivhuset har en sidehøjde på 124 cm, så der er god plads til selv høje planter ude ved kanten. Drivhuset er 208 cm højt, så der er en god loftshøjde, og dermed et bedre arbejdsrum.

Lavet med stort set brudsikre polycarbonatplader

Drivhuset er lavet med solide aluminiumsprofiler og 2-lags 4 mm polycarbonatplader, som praktisk talt er brudsikre. De har en god isoleringsevne og forhindrer, at solen brænder planterne i drivhuset af. Den har samtidig over 80% lysgennemgang, og samtidig blokerer panelerne 99,9% af UV-strålerne. Panelerne kan holde til svære vejrforhold selv efter mange år.

Med vindue, dør og tagrende

Drivhuset har 1 vindue for at give ventilation i drivhuset, og du kan bruge Juliana Univent vinduesåbner til at åbne vinduet (varenr. 9023377). Den har en hængslet dør, som kan låses med en hængelås (hængelås medfølger ikke). Den har en indbygget tagrende for bedre at kunne lede regnvandet væk. Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør og plejemidler til drivhuset, som du finder i kategorien drivhustilbehør.

Nem at montere og sokkel inkluderet

Der følger en galvaniseret aluminiumssokkel med, så drivhuset står stabilt. Monteringen er meget enkel, og pladerne glider i aluminiumsrammen og lukkes uden yderligere dele. En illustreret trin-for-trin monteringsvejledning medfølger, så du får den bedste hjælp til en præcis montering.

Mål på drivhuset:

  • Størrelse: 5,6 m²
  • Bredde: 185 cm
  • Totalhøjde: 208 cm
  • Sidehøjde: 124 cm
  • Længde: 306 cm

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller, som du finder her.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.


 

Forskellen på drivhuse med hærdet glas, almindeligt glas og polycarbonat:

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, fx hvis en bold rammer drivhuset eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

PALRAM logo_cmyk

Specifikationer

Type Værdi
Sidehøjde 124 cm
Bredde 185 cm
Totalhøjde 208 cm
Dybde 306 cm
Antal m2 5,6 m²
Stelmateriale Aluminium
Stelfarve Aluminium
Mærke Canopia by Palram
Type Drivhus
Sokkel Med sokkel
Model Mythos
Glastype Polycarbonat

Dokumentation