Cafébord Nairobi 60x60 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9040195

Cafébord Nairobi 60x60 cm i aluminium og nonwood - Sunlife

Varenr.: 9040195
  • Cafébord model Nairobi fra Sunlife er perfekt til altanen eller den lille terrasse
  • Stellet er lavet i sort aluminium og bordpladen af sort nonwood lameller
  • Det er stort set vedligeholdelsesfrit og kræver kun rengøring med sæbevand
  • Bordpladen er 60 x 60 cm, og bordet er 70 cm højt
449.00

Varebeskrivelse

Cafébord Nairobi i aluminium og sort nonwood

Cafébord Nairobi fra Sunlife er perfekt til den lille terrasse eller andre steder, hvor der ikke er plads til et større havemøbelsæt. Det har et stel i sort pulverlakeret aluminium og med lameller af sort nonwood på bordpladen. Bordpladen måler 60 x 60 cm, og det har en højde på 70 cm.

Det pulverlakerede aluminium er meget velegnet til havemøbler, da materialet er rust- og vedligeholdelsesfrit, og det kræver derfor kun almindelig rengøring med sæbevand. Hvis man ønsker at passe ekstra godt på sine møbler, kan man evt. overdække dem med et overtræk, når de ikke er i brug. Du finder vores udvalg af overtræk under havetilbehør. Desuden er havemøbler i aluminium meget lette og derfor praktiske og nemme at flytte med.

Nonwood er et robust kunstmateriale med flot træ-struktur, som er meget hårdfør og derfor velegnet til havemøbler. Materialet sprækker eller revner ikke og kræver ingen løbende vedligeholdelse ud over normal aftørring med sæbevand. Desuden er nonwood UV- og vejrbestandigt, så havemøbler produceret i dette materiale kan stå udendørs året rundt i det omskiftelige danske vejr.
 

Sunlife_logo

Specifikationer

Type Værdi
Type Cafébord
Farve Sort