Bestway Power Steel™ pool oval grå 7250 liter

Varenr.: 9049948

Bestway Power Steel™ pool oval grå 7250 liter

Varenr.: 9049948
 • Bestway Power Steel™ oval pool til haven er en rummelig familiepool med plads til 7250 liter
 • Poolen har en længde på 424 cm, bredde på 250 cm og højde på 100 cm
 • Med korrosionsbestandig metalramme og kraftige og slidstærke 3-lags Tritech™ sidevægge
 • Mosaikprint på indersiden og i bunden og med indbygget aftapningshane, så du nemt kan lede vandet væk
 • Leveres inkl. filterpumpe, stige og ChemConnect™ kemikaliedispenser
1500.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Bestway Power Steel™ oval pool til varme sommerdage

Bliv kølet ned på de varme sommerdage i denne Bestway Power Steel™ pool. Den kan rumme 7250 liter, og den har et unikt, ovalt design. Formen gør poolen mere kompakt, så det kræver mindre plads at stille den op og mindre vand at fylde den. Den har en længde på 424 cm, bredde på 250 cm og højde på 100 cm, så der er plads til både store og små. Der følger en stige med, så I nemt kan komme ned i poolen. Den udvendige del af stigen kan fastgøres i en hæve position, så børn ikke kan komme op i poolen uden opsyn. Stigen har slidstærke plastiktrin og en korrosionsbestandig metalramme.

Patenteret metalkonstruktion og stærke, holdbare sider

Det er nemt at sætte poolen op uden brug af værktøj. Den har en korrosionsbestandig og patenteret Seal & Lock System™ rammekonstruktion, der garanterer, at samlingsleddene er sikre og kan modstå bøjninger og lækager. Poolen er med en foring med mosaiktryk på sider og bund. Siderne er opbygget af Tritech™, som er et 3-lags materiale med en kerne af polyesternet indbundet mellem to lag kraftigt PVC-materiale. Dette danner tilsammen en tykkelse på  0,40-0,80mm (16-32 gauge) afhængigt af bassinets størrelse, og det giver en suveræn styrke og holdbarhed. Skulle uheldet være ude, medfølger der en selvklæbende reparationslap til undervandsbrug. Der er også et 3-lagsbånd omkring metalkonstruktionen, som giver ekstra vægstøtte. 

Mosaikprint og med filterpumpe

En fin detalje ved Bestway Power Steel™ pool er mosaikprintet, som findes på indersiden og i bunden. Det giver en fornemmelse af, at der ligger klinker og er prikken over i'et i den lækre pool. Den har en indbygget aftapningshane, som gør det nemt at tømme poolen. På hanen sættes en ventil til haveslangen (med den medfølgende adapter), og så kan vandet ledes bort. Der medfølger filterpumpe, stige og en ChemConnect™ kemikaliedispenser, der opretholder rent og sundt poolvand ved at give et stabilt niveau af klor, der er jævnt fordelt i hele poolen.

 

Du finder hele vores udvalg af pools her.

Produktdetaljer:

 • Serie: Power Steel™
 • 7250 liter
 • Oval med mosaikprint
 • Str.: L424 x B250 x H100 cm
 • Seal & Lock System™ rammekonstruktion
 • Tritech™ 3-lags materiale
 • Inkl. filterpumpe, stige, reparationslap og ChemConnect™ kemikaliedispenser
Bestway logo

Specifikationer

Type Værdi
Højde 100 cm
Bredde 250 cm
Længde 424 cm
Liter 7250 liter
Form Oval
Type Pool