Bestway Power Steel oval pool 7250 liter

Varenr.: 9049948

2.395,00/stk
  • Bestway Power Steel oval pool til haven og med plads til 7250 liter
  • Poolen har en længde på 424 cm, bredde på 250 cm og højde på 100 cm
  • Med metalramme og sider i kraftig 3-lagsmateriale bestående af PVC og polyester
  • Mosaikprint på indersiden og i bunden og med indbygget aftapningshane, hvor du kan lede vandet væk
  • Leveres inkl. stige, pumpe og filter
Fås kun på webshop
Lagerstatus blev indlæst sidst: 2. jun 2020 10:23

Bestway Power Steel oval pool til varme sommerdage

Bliv kølet ned på de varme sommerdage i denne Bestway Power Steel pool. Den kan rumme 7250 liter, og den har et unikt ovalt design. Formen gør poolen mere kompakt, så det kræver mindre plads at stille den op og mindre vand at fylde den. Den har en længde på 424 cm, bredde på 250 cm og højde på 100 cm, så der er plads til både store og små. Der følger en stige med, så I nemt kan komme op i poolen. Den udvendige del af stigen kan fastgøres i en hæve position, så børn ikke kan komme op i poolen uden opsyn. Stigen har slidstærke plastiktrin og en korrosionsbestandig metalramme.

Metalrammer og stærke og holdbare sider

Det er nemt at sætte poolen op uden brug af værktøj. Den har korrosionsbestandige metalrammer og en foring med mosaiktryk på sider og bund. Siderne er opbygget i Tritech™, som er et 3-lags materiale med en kerne af polyesternet mellem to lag kraftigt PVC-materiale. Dette danner tilsammen en tykkelse på  0,40-0,80mm (16-32 gauge) afhængigt af bassinets størrelse, og det giver en suveræn styrke og holdbarhed. Skulle uheldet være ude, medfølger der en selvklæbende reparationslap til undervandsbrug. Der er også et 3-lagsbånd omkring, som giver ekstra vægstøtte. Poolen har desuden et Seal & Lock system, som sikrer en sikker og stabil rørforbindelse.

Mosaikprint og med pumpe og filter

En fin detalje ved Bestway Power Steel pool er mosaikprintet, som findes på indersiden og i bunden. Det giver en fornemmelse af, at der ligger klinker og er prikken over i'et i den lækre pool. Den har en indbygget aftapningshane, som gør det nemt at tømme poolen. På hanen sættes en ventil til haveslangen (med den medfølgende adapter), og så kan vandet ledes bort. Der medfølger filter og pumpe, så vandet kan holdes rent. Det anbefales også at købe et Pool Start-set (varenr. 9042689) for at komme godt igang med badesæsonen.

 

Du finder hele vores udvalg af pools her.

Specifikationer

Højde 100 cm
Bredde 250 cm
Længde 424 cm
Liter 7250 liter
Form Oval
Type Pool