Køb trygt dine julegaver hos os, vi bytter frem til 31. januar 2022 - husk blot kvitteringen

Vind et gavekort til jem & fix

Svar på spørgsmålet, og deltag i konkurrencen om et gavekort til jem & fix til en værdi af 1.000,- kr. Du kan deltage t.o.m. lørdag d. 27. november 2021, og vi trækker lod blandt de rigtige svar i uge 48, hvorefter vinderen får direkte besked.

Når du tilmelder dig jem & fix' nyhedsbrev, får du ugens avis med aktuelle produkter til skarpe priser. Vi er jo ikke Danmarks billigste byggemarked for ingenting! Desuden får du også nogle nyttige gør det selv-tips og muligheden for at vinde flotte præmier i forskellige konkurrencer. Vi deler ikke din e-mailadresse med nogen, og du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

For at deltage i denne konkurrence skal du godkende følgende konkurrencebetingelser: Du skal være 18 år eller derover. Ansatte i jem & fix samt deres husstande må ikke deltage. Du må kun deltage én gang. Konkurrencen slutter lørdag d. 27. november 2021, og du kan kun deltage online. Vinderen trækkes i uge 48 og får direkte besked. Hvis vi ikke modtager bekræftelse fra vinderen i løbet af tre dage efter, der er taget kontakt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Efter kontakt med vinderen offentliggøres navn og by på jemogfix.dk og evt. Facebook. Præmien har en værdi af 1.000,- kr. Der er ikke reklamationsret på præmier, og de kan ikke ombyttes til kontanter. Deltagelse i konkurrencen er ikke betinget af tilmelding af vores nyhedsbrev.