Vandpark 3,65 x 3,2 x 2,7 meter - Bestway

Varenr.: 9052617

2.179,00/stk
  • Bestway vandpark og hoppeborg i én vil være et sikkert hit hos børnene, når det er sommer
  • Der er klatrevæg op til toppen af rutsjebanen, hvor man kan glide ned, og vandsprøjte til at sprøjte på dem, der er i det store poolområde
  • Der er opbevaringsnet til sko på siden af vandparken
  • Vandparken måler 3,65 x 3,2 x 2,7 meter
  • Der medfølger pumpe til at puste vandparken op, pløkker samt opbevaringstaske

Bestway vandpark og hoppeborg

Denne vandpark og hoppeborg fra Bestway vil helt sikkert være et hit hos børnene, når det er sommer. Vandparken pumpes op med den medfølgende pumpe, og det klares på under 2 min. Herefter kan vandet tilsluttes, og så er vandparken klar til at blive brugt.

Der er mange gode og sjove detaljer ved vandparken. Der er en klatrevæg med 3 håndtag og 5 fodtrin, som leder op til rutsjebanen. På toppen er der en spand, som tilfældigt hælder vand ud, så man kan få det kolde gys, og samtidig holder det rutsjebanen glat. Vandparken har en påmonteret vandsprøjte, som man kan bruge til at sprøjte på dem, der er i det store poolområde. Der er et sikkerhedsnet ved toppen af rutsjebanen.

På siden af vandparken er der et opbevaringsnet til sko. Der medfølger pløkker til pumpe samt til vandparken. Der er også en opbevaringstaske med til vandparken, så den er nem at opbevare.

Vandparken er 2,7 meter høj og måler 3,65 x 3,2 meter i bunden, og den er velegnet til børn på 5-10 år.

Må kun anvendes udendørs.

Bestway logo.jpg

Specifikationer

Type Vandland