Vægskinner & hyldeknægte


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Vægskinner & hyldeknægte til holdbare priser

Når du skal hænge nye hylder op, er det værd at overveje, hvilke hyldeknægte du bruger. Det er nemlig ikke alle hyldeknægte, der passer lige godt til alle slags hylder. I jem & fix har vi hyldeknægte, hyldebærere samt bordbærere i mange forskellige kvaliteter og udformninger til lave priser.

Mangler du hyldeknægte til dine hylder, så se nærmere i vores store udvalg her på siden. Vi har hyldeknægte i alle afskygninger. Find fx multiknægte, der kommer i forskellige farver og størrelser, og som kan bruges til mange forskellige formål. Du kan også finde foldbare bordbærere, som fås i sort og hvid, og som er praktiske, hvis du ikke har meget plads, og har brug for at folde bordet ned, når det ikke er i brug. Foruden hyldeknægte finder du på denne side også vægmonteringssæt og vægskinner i forskellige længder. Disse er især brugbare til rack-systemer, og kommer i flere udgaver og farver. Med vægskinner kan du nemt hænge hylder op, selv hvis du har skrå vægge. Vores vægskinner og hyldeknægte har forskellige bæreevner, så det er vigtigt, at du er klar over, hvad du vil bruge dem til, inden du sætter dem op.

Se nærmere på vores store og varierede udvalg af hyldeknægte, hyldebærer og vægskinner her på siden, eller besøg en af vores mange jem & fix-butikker landet over.