USB-lader med 4 udtag

Varenr.: 9048348

129,00/stk
  • USB-lader med 4 udtag, så du kan oplade mobil og tablet samtidig
  • Velegnet til ferie eller derhjemme, hvor du gerne vil samle opladningen af elektronik ét sted
  • Laderen tilsluttes stikkontakten og justere selv ampere, så elektronikken oplades på den hurtigste måde

USB-lader med plads til 4 stykker elektronik

Med denne USB-lader stopper kampen om stikkontakten, når elektronikken skal oplades. I stedet sættes denne lader i stikkontakten, og med de 4 USB udtag er der plads til både tablet, telefon, og hvad der ellers skal oplades. Udtagene justerer selv ampere, så udstyret oplades på den hurtigste og mest skånsomme måde. Stikket er hvidt og gråt og oplagt at tage med på ferien, hvor man måske ikke har adgang til mange stikkontakter eller derhjemme hvor man kan have ét sted at oplade elektronikken.

Kan oplade mobiltelefoner og tablets uden problemer

Hvert udtag lader med en effekt på op til 2,4A. Mobiltelefoner lader typisk med 1,0A, mens tablets ligger på 2,1A eller 2,4A. De vil derfor uden problemer kunne lade i udtagene. Har du udstyr, der lader med en større effekt, vil opladningen bare gå langsommere og tage længere tid.

Opladning kan tage længere tid med mange apparater

Samlet set kan de 4 udtag klare en effekt på 4,9A ad gangen. Det vil sige, at hvis du sætter elektronik til opladning i alle stik, vil der samlet blive ladet med 4,9A. Derfor kan du uden problemer lade 4 mobiltelefoner op, da det samlet vil give en belastning på 4A. Men lader du 2 mobiltelefoner og 2 tablets, vil det kræve op til 6,8A afhængigt af modellen. Det vil betyde, at opladningen tager længere tid. Så snart et af apparaterne er fuldt opladt, vil det dog ikke trække mere på amperen, og opladningen vil gå hurtigere.