Trillebøre & sækkevogne


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Trillebøre & sækkevogne til al slags havearbejde

Er du på jagt efter en ny trillebør eller en billig sækkevogn, så se nærmere på siden her, hvor vi har samlet vores udvalg af sækkevogne og trillebøre samt hjul til trillebør og sækkevogn. Trillebør og sækkevogn bruges til mange af havens opgaver og byggeprojekter og kan spare dig for rigtig meget slid og slæb. De gør det nemt at transportere de tunge materialer. Er det jord, sand og haveaffald, du skal flytte, er en trillebør det oplagte valg. Er det derimod materialer i kasser og poser, er sækkevognen en stor hjælp, ligesom den også kan bruges, hvis du skal flytte.

Det er vigtigt at have en trillebør og sækkevogn i en god kvalitet, som kan holde til mange års projekter og opgaver. Vi har sammensat et bredt udvalg af trillebøre i forskellige størrelser samt solide sækkevogne, så du kan få flyttet og transporteret materialerne til dine opgaver.

Trillebør til havearbejde

Mange haveejere har en trillebør i skuret, og den er en stor hjælp, fordi den kan bruges til så mange opgaver. Især til de store haver, hvor du ellers kan bruge meget tid på at slæbe ting frem og tilbage, er det rart at kunne samle det hele i en trillebør for at køre afsted.

Der findes forskellige typer af trillebøre. Der er den almindelige havebør, som de fleste kender. Den er god til haveaffald, jord og til at få andre materialer frem og tilbage i haven. Det kan være, hvis du skal have anlagt indkørsel, ny terrasse eller bede i haven, hvor der kræves meget jord. Der findes også en betonbør, som er lavet til at transportere mørtel og beton. Den har et andet design og konstruktion, som gør den mere solid og holdbar, og dens kasse er lavet i galvaniseret stål, som beskytter mod rust. Formen er også lidt anderledes på en betonbør i forhold til en trillebør. På betonbøren går kassen mere op i toppen, og formen gør det lettere at læsse af og på.

Trillebørene har alle solide hjul, men har du brug for at skifte hjulet, så finder du også i denne kategori nye hjul til trille- og betonbøren. 

Sækkevogne til brug ude og inde

En sækkevogn kan også bruges til havearbejdet, især hvis det er kasser, du skal flytte, fordi de er nemme at stable på sækkevognen. Det kan være fyldte æblekasser fra haven eller kasser med byggemateriale til dit haveprojekt. Sækkevognen kan bruges både inde og ude, og skal du flytte, er den også god at have med. Til flytninger vil du ofte have tunge og svært håndterbare ting, som bliver lidt nemmere at flytte med en sækkevogn.

Har du brug for en lidt mindre udgave af sækkevognen, finder du også trolleys i forskellige størrelser. Trolleys har knap så stor løftekapacitet, men til gengæld kan de foldes meget sammen, så de fylder mindre, når de skal opbevares.

I jem & fix har vi trillebøre og sækkevogne til mange forskellige behov og i flere forskellige prisklasser. Det er også i denne kategori du finder trillebørhjul med punkterfri dæk, hvis din gamle trillebør eller sækkevogn godt kan klare en sæson mere, men blot trænger til et nyt hjul.