Tralle grillbord rustik 123 x 82,5 x 93 cm

Varenr.: 9064217

Tralle grillbord rustik 123 x 82,5 x 93 cm

Varenr.: 9064217
  • Flot og moderne grillbord lavet af traller i farven rustik
  • Rummelig bordplade på toppen med god plads til en bordgrill
  • Med hylde til opbevaring af gas, grillredskaber og andet tilbehør til grill
  • Perfekt til hyggelige grillaftener med familie og venner på terrassen
  • Det måler 123 cm i længden, 82,5 cm i dybden og 93 cm i højden
2399.00

Varebeskrivelse

Tralle grillbord rustik 123 x 82,5 x 93 cm

Et grillbord lavet af traller er en flot og moderne tilføjelse til enhver terrasse. Med sin rummelige bordplade er der rigelig plads til at placere en bordgrill og tilberede lækre grillretter til venner og familie. Grillbordet kan fungere som et udendørs minikøkken med arbejdsplads og en praktisk hylde, der giver mulighed for opbevaring af gasflasker, grillredskaber og alt det nødvendige tilbehør til en vellykket grillaften.

Med sine dimensioner på 123 cm i længden, 82,5 cm i dybden og 93 cm i højden er dette grillbord både solidt og funktionelt. Bordets traller tilføjer et rustikt og charmerende præg til din udendørs indretning og er med til at skabe en hyggelig atmosfære på terrassen.

Ren grillfornøjelse på terrassen

På en solrig sommerdag kan du nyde den perfekte udendørs grillaften med en bordgrill solidt placeret på toppen, hvor du også har plads til at forberede alle dine ingredienser samt har alt det nødvendige udstyr ved hånden på hylden nedenunder. Med en bordgrill på dette flotte grillbord kan du grille saftige bøffer, grøntsager og skaldyr til vennerne og familien. 

Det praktiske grillbord fungerer som et minikøkken, der giver dig mulighed for at være vært for en festlig aften udenfor, uden besværet med at skulle hente ting indenfor.

Så uanset om du er en erfaren grillmester eller en nybegynder, vil dette grillbord på terrassen være en praktisk løsning, der giver dig lyst til at få bruge grillen endnu mere i grillsæsonen.

Mål:

  • Udvendige mål: 123 x 82,5 x 93 cm
  • Indvendige mål: 115 x 57,5 x 82,5 cm

Specifikationer

Type Værdi
Bredde 123 cm
Type Grillbord
Farve Træ