Trækvogn foldbar sort maks. 70 kg

Varenr.: 9037461

Trækvogn foldbar sort maks. 70 kg

Varenr.: 9037461
  • Praktisk foldbar trækvogn, som er perfekt til campingturen, udflugten eller stranden
  • Trækvognen er sort og kan klare en maks. belastning på 70 kg
  • Den måler udslået 90 x 59 x 54 cm
399.00

Varebeskrivelse

Sammenklappelig trækvogn

Smart foldbar trækvogn som er let at samle og folde sammen. Da denne trækvogn er nem at tage med og ikke fylder så meget, er den praktisk på campingturen, på stranden, i båden, i bilen eller evt. som havevogn. Den kan klare en maksimal belastning på 70 kg. Mangler du en smart, anvendelig og yderst praktisk trækvogn, som du kan bruge til en masse forskellige ting? Denne trækvogn kan klappes sammen, er nem at tage med og fylder stort set ingenting, når den er foldet sammen. Trækvognen foldes og klappes sammen i et snuptag og er nem at have liggende i bagagerummet, redskabsskuret eller under en seng. 

En trækvogn til ethvert formål

En trækvogn kan bruges til rigtig mange formål til både hverdag og fritid. Fx kan en trækvogn hurtig blive en uundværlig følgesvend, når du går rundt i haven og ordner forskellige ting. Brug den fx til at samle haveaffald når du klipper og beskærer buske og træer, eller fyld den med æbler og blommer, når du går på rov ved havens frugttræer. En trækvogn kan også bruges til mange af hverdagens gøremål, fx i forbindelse med indkøb, hvor den er perfekt at have med i supermarkedet til at putte dine varer i. Du kan også bruge den, når der skal ryddes op i børnenes legetøj. Der er nemlig god plads til både legoklodser, bamser og hvad der ellers bliver smidt på gulvet på et børneværelse. Du kan også bruge trækvognen når du vasker tøj til hele husholdningen, hvor den fungerer perfekt til når du skal rundt og fordele det rene tøj på børnenes værelser. Endelig er en trækvogn også særdeles anvendelig, når du har ungerne med på tur. Tag fx din trækvogn med i zoologisk have, Tivoli, på skovtur eller når I skal til stranden og slip for at slæbe på taskerne.

Tag en trækvogn med på campingturen

Skal I på campingtur, og vil du gerne gøre det så nemt som muligt? En trækvogn er super praktisk at have med på campingturen, da den tjener så mange forskellige formål: den kan både bruges til opbevaring af campingudstyr når I skal afsted, og når I er ankommet til destinationen og skal rundt på ture i lokalområdet, kan trækvognen fungere som transport af madpakker og strandsager. 

Produktdetaljer:

  1. Maks. belastning: 70 kg
  2. Trækvognen er fremstille af sortlakeret stål og har en dug i polyester
  3. Mål i udslået tilstand: 90 x 59 x 54 cm
  4. Mål sammenfoldet tilstand: 76 x 5,6 x 21 cm
  5. Den vejer 16 kg

Specifikationer

Type Værdi
Type Trækvogn

Dokumentation