Toiee WC Plug til rengøring af toilet

Varenr.: 9047996

206,00/stk

Sæt prop i toilettets vandlås for grundig rengøring af toilettet.

Få et rent toilet med Toiee WC Plug
Med tiden kommer der kalk, snavs, rust, okker og andre belægninger i toilettet, og det kan være svært at få toilettet rent igen. Hvis belægningerne sidder nede under vandet, er det som regel let at få rent, fordi rengøringsmidlet kan trække i længere tid i vandet. Det kan det ikke på samme måde på toiletkummens sider og under skyllekanten, hvor rengøringsmidlet i stedet bare glider af. Det ville næsten være rart med et stoppet toilet, så man kunne få gjort hele toilettet grundigt rent. Derfor har Toiee lavet dette WC Plug.

Fungerer som en prop i vandlåsen
Toiee WC Plug fungerer som en prop i toilettets vandlås, så du kan få fyldt kummen op med vand til rengøring. Du sætter WC plugget ned i toilettet og pumper den op, så den spærrer for, at vandet kan løbe ud - på samme måde, som hvis toilettet var stoppet. Herefter kan du fylde kummen helt op med vand fra vandhanen og blande rengøringsmidlet i.

Rent uden at skure og skrubbe
Du kan bruge Toiee WC Plug med alle typer af rengøringsmidler, men Toiee anbefaler selv deres Special WC rens eller Special afkalker Extra Power, hvis der er kraftige kalkaflejringer. Midlerne skal gerne trække lidt, og så kan du få et skinnende rent toilet uden at skulle skure eller skrubbe og risikere at ødelægge emaljen.

Specifikationer

Bruges til Toilet
Type WC plug