Toiee Drain Plug 75 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9047999

Toiee Drain Plug 75 mm til afspærring af afløb

Varenr.: 9047999
  • Toiee Drain Plug bruges til midlertidig afspærring af afløbet ved risiko for oversvømmelse eller ved rengøring
  • Afspærringsballonen kommes i ned afløbet og pumpes op, så ballonen holder vandet ude
  • Kan bruges til afløb i både gulv, toilet og håndvask
  • Denne er på 75 mm
349.00

Varebeskrivelse

Stop opstigende vand i afløbet med Toiee Drain Plug

Har du brug for at spærre dit afløb af midlertidig, kan du bruge Toiee Drain Plug. Det kan være, hvis der er varslet skybrud eller stormflod, hvor der er risiko for opstigende vand, eller hvis du skal have afløbet gjort rent. Toiee Drain Plug findes i fire størrelser, så de passer til alle afløb i boliger. Denne er 75 mm. Brug den i både gulvafløb, toiletafløb og afløbet ved håndvasken.

Afspærringsballon pumpes op for at spærre

Med Toiee Drain Plug får du en afspærringsballon, slange, håndpumpe, pilotballon til trykkontrol og en trykudligningsventil. Når du bruger Toiee Drain Plug kommes afspærringsballonen ned i afløbet, og den pumpes op. Pilotballonen bruges til at tjekke, om afspærringen holder trykket. Når risikoen for oversvømmelse er drevet over, eller du har rengjort afløbet, kan du tømme afspærringsballonen ved at bruge trykudligningsventilen.

På brugerens ansvar

Det er altid på brugerens eget ansvar at benytte Toiee Drain Plug. Den vil ikke kunne give den samme beskyttelse som et regulært højvandslukke, der er en integreret del af afløbet. Den er testet af Danmarks Teknologiske Institut (DTI) og kan klare et tryk på mere end 3m H2O (3 meter vandsøjle, eller 0,3 bar/30kPa). Taber produktet tryk, revner eller beskadiges på anden vis, og der opstår oversvømmelse, kan hverken producent, distributør eller forhold gøres erstatningspligtig. Det gælder overfor alle eventuelle skader, der er opstået ved brugen af Toiee Drain Plug.

Toiee_logo

Specifikationer

Type Værdi
Bruges til Toilet
Type WC plug