The Original Scrub Daddy rengøringssvamp

Varenr.: 9064151

The Original Scrub Daddy rengøringssvamp

Varenr.: 9064151
  • Den originale Scrub Daddy rengøringssvamp kan bruges til at skrubbe og tørre af
  • Perfekt til opvasken og overfladerengøring i hjemmet
  • FlexTexture® materialet er blødt og absorberende i varmt vand og fast i koldt vand
  • Ridser ikke glas, non-stick-belægninger, granit, keramik, træ eller rustfrit stål 
  • Kan skylles ren i varmt, rindende vand
  • Lugtfri i op til 8 uger
20.00

Varebeskrivelse

The Original Scrub Daddy rengøringssvamp

Scrub Daddy America's Favorite Sponge!® er en alsidig og meget anvendelig rengøringssvamp, der kan bruges til rengøring af de fleste typer overflader - også overflader med genstridigt snavs, såsom madrester på pander og ovnfaste fade.

Scrub Daddy er en ridsefri, ergonomisk formet svamp lavet af FlexTexture®, som du kan bruge i køkkenet til opvask og aftørring samt til andre rengøringsopgaver i hjemmet. 

En funktionel, glad smiley-form

Scrub Daddy er en flad, rund rengøringssvamp i ergonomisk design med takker på den ene side, huller i midten og en halvbue forneden, så den ligner en glad smiley. 

Smiley ansigtet er ikke kun til pynt. Det har et praktisk formål, idet hullerne passer til fingrene, så du har et godt greb, når du bruger den til at rengøre bunden af glas og lignende, hvor det ellers er svært at komme til. Den glade smileymund er buet, så den effektivt kan rengøre begge sider af skeer samtidigt. 

Blød i varmt vand og fast i koldt vand

Svampen er lavet af FlexTexture®, der ændrer fasthed afhængigt af vandtemperaturen. I varmt vand er den blød, komprimerbar og absorberende, og i koldt vand er den fast, så den effektivt kan bruges til at skrubbe genstridigt snavs af uden behov for at tilsætte skrappe rengøringsmidler.

Ridsefri rengøring med Scrub Daddy

Svampen er fuldstændig ridsefri, så du kan trygt bruge den til rengøring af glas, non-stick-belægninger, granit, keramik, træ og rustfrit stål.

Tåler vask i opvaskemaskine

Når du er færdig med at bruge Scrub Daddy, kan du skylle den ren under varmt, rindende vand eller komme den i opvaskemaskinen.

Lugtfri i op til 8 uger

FlexTexture® er et hurtigttørrende materiale, der tørrer på under en time. Svampen er testet til at holde sig lugtfri i op til 8 uger.

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 1 stk.
Bruges til Opvask
Mærke Scrub Daddy
Type Svamp