Terrasseflise Euro-Line lys grå 40 x 40 x 3,7 cm

Varenr.: 9047552

99,00/stk
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
 • Euro-Line er en serie af havefliser med et eksklusivt udtryk, som findes i flere farver og størrelser
 • Denne flise er i farven lys grå og har en behagelig og rengøringsvenlig overflade
 • Flisen måler 40 x 40 cm, og den er 3,7 cm høj
 • Den er velegnet til terrasse, gangarealer og havestuer
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Eksklusiv Euro-Line flise i lys grå på 40 x 40 cm

Euro-Line er en række af fliser med et eksklusivt udtryk, der har en behagelig og rengøringsvenlig overflade. Euro-Line har en unik struktur, som passer til alle typer af mursten. Den fås i flere størrelser og farver, og denne er 40 x 40 cm og lys grå, som RBR kalder Perla. Det giver en elegant og mørk overflade, hvor der er masser af farvespil. Du finder alle vores Euro-Line havefliser her.

Velegnet til terrasser og gangstier

Euro-Line fliserne har en tykkelse op 3,7 cm, og det gør den velegnet til terrasser, gangstier og havestuer. Det er RBR, som står bag Euro-Line flisen, og de har designet den ud fra en ide om, at man skal føre hjemmelivet ud i det fri. Det lever denne flise i høj grad op til, da den ligner en flise eller klinke, man ville have indendørs.

På grund af den særlige overflade og coatning kan der opstå kosmetiske ridser på fliserne, hvis fx småsten eller andre genstande trækkes over fliserne. Overfladiske ridser har dog ingen betydning for flisernes kvalitet eller holdbarhed.

Forbrug:

 • Der går 6,25 sten pr. m².
 • Antal sten pr. palle: 120 stk.

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Ikke den haveflise, du ledte efter? Du finder alle vores belægningssten her.

Specifikationer

Antal pr. palle 120 stk.
Vægt pr. stk. 13,4 kg
Højde/tykkelse 3,7 cm
Bredde 40 cm
Længde 40 cm
Antal pr. m2 6,25 stk.
Model Euro-Line
Type Haveflise
Farve Lys grå
Variant Perla
Mærke RBR
Anvendelse Terrasse

Mix belægningssten