Terrasseflise Euro-Line koks 40 x 40 x 3,7 cm

Varenr.: 9047550

99,00/stk
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
 • Euro-Line er en serie af havefliser med et eksklusivt udtryk, som findes i flere farver og størrelser
 • Haveflisen er i farven koks og har en behagelig og rengøringsvenlig overflade
 • Flisen måler 40 x 40 cm, og den er 3,7 cm høj
 • Den er velegnet til terrasse, gangarealer og havestuer
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Eksklusiv Euro-Line flise i koks på 40 x 40 cm

Euro-Line er en række af fliser med et eksklusivt udtryk, der har en behagelig og rengøringsvenlig overflade. Euro-Line har en unik struktur, som passer godt til alle typer af mursten. Den fås i flere forskellige farver, og denne er i koks, som RBR kalder Carbona. Flisen har en flot mørk overflade, som giver et markant udtryk. Du kan finde alle vores havefliser og belægningssten her og se de andre varianter af Euro-Line.

Velegnet til terrassen og gangstier

Denne Euro-Line flise måler 40 x 40 cm, og den er 3,7 cm høj. Den er velegnet til terrasse, gangstier og havestuer. Flisen er fra RBR, som har udviklet den med tanke på at føre hjemmelivet ud i det fri, og det lever den i høj grad op til, da den ligner enhver flise eller klinke, man kunne have indendørs. 

På grund af den særlige overflade og coatning kan der opstå kosmetiske ridser på fliserne, hvis fx småsten eller andre genstande trækkes over fliserne. Overfladiske ridser har dog ingen betydning for flisernes kvalitet eller holdbarhed.

Forbrug

 • Der går 6,25 sten pr. m²
 • Antal sten pr. palle: 120 stk.

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Ikke den haveflise, du ledte efter? Du finder alle vores belægningssten her.

Specifikationer

Antal pr. palle 120 stk.
Vægt pr. stk. 13,4 kg
Højde/tykkelse 3,7 cm
Bredde 40 cm
Længde 40 cm
Antal pr. m2 6,25 stk.
Variant Carbona
Model Euro-Line
Type Haveflise
Farve Koks
Mærke RBR
Anvendelse Terrasse

Mix belægningssten