Sten- & pizzaovne


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Sten- & pizzaovne til haven

Der er ikke noget bedre end duften af en nybagt pizza - og så ovenikøbet lavet helt fra bunden i en ægte pizzaovn. Var det så ikke noget med din helt egen pizzaovn i baghaven eller på din terrasse? Eller hvad med en hyggelig stenovn, der både kan bruges til madlavning og til at give varme på terrassen på de kølige sommeraftener?  Bag sprøde pizzaer eller andet lækkert og oplev glæden ved at lave din mad udendørs. I jem & fix har vi nemlig et udvalg af udendørs pizzaovne og stenovne, der skaber stemning og hygge, og som giver mange muligheder for spændende grill-eksperimenter - og naturligvis masser af pizzaspisning.

Sten- eller pizzaovn udendørs – hvad er forskellen?

En stenovn eller pizzaovn er en lækker tilføjelse til haven og giver dig god mulighed for at lave mad udenfor. De er begge til udendørs brug, men hvad er forskellen på dem, tænker du måske?

En stenovn er bygget op af sten eller beton, som er med til at holde på varmen og sørge for, der bliver en god temperatur. Derfor er stenovnen også velegnet til at lave pizza, fordi varmen fra stenen kan give den lækre, sprøde bund, man ønsker på en pizza. Stenovnen kan dog også anvendes som grill ved at tilføje en rist til den. Ulempen ved en stenovn er dens vægt. Den vejer godt til og er derfor ikke til at flytte rundt på, så du skal være sikker på, hvor den skal stå, når du anskaffer dig en. Stenovnen tager tid at få rigtig varm, men når den er varm, holder den godt på varmen, så der kan laves mange pizzaer på kort tid.

En pizzaovn er derimod udelukkende lavet til at lave pizza – og så måske andet brød, hvor der også ønskes en sprød skorpe. Den er ofte lavet i rustfrit stål, aluminium eller lignende materiale. En pizzaovn i stål og aluminium tager kortere tid at fyre op under i forhold til en stenovn, og den er samtidig væsentligt lettere vægtmæssigt. Du kan derfor flytte den rundt i haven efter behov, som var det en grill. 

Både stenovnen og pizzaovnen er som regel brændefyret. 

Stenovn kan bruges som udendørs pejs  

En stenovn kan bruges til madlavning, men også som en udendørs pejs, som du kan varme dig ved. Den fungerer altså også som en slags terrassevarmer. Stenovne er ofte brændefyret, hvor du laver et bål for at varme ovnen op. Du kan derfor også riste skumfiduser eller måske lave snobrød ved bålet. 

Lav pizza i udendørs pizzaovn

Der er bare noget særligt over at kunne tænde op i den udendørs pizzaovn og nyde varmen brede sig, mens den bliver klar til at bage lækre pizzaer. Fordelen ved sådan en udendørs pizzaovn er, at den holder en høj temperatur, der gør det muligt at lave sprøde bunde på pizzaen. Og den holder varmen i lang tid, så du hurtigt kan lave mange pizzaer til hele familien.

En pizzaovn til haven vil helt sikkert være et hit hos hele familien, og det er skønt at kunne nyde sommeren med en sprød pizza på terrassen. 

Udendørs ovn til udekøkkenet

Er du ved at lave et udekøkken, så overvej, om du ikke skal have en pizzaovn eller stenovn placeret et sted i køkkenet. Måske i stedet for en grill eller som et supplement til grillen. For man får bare noget ekstra hygge ud af at have en pizza- eller stenovn i haven. Den kan også bruges som en slags terrassevarmer, fordi bålet i ovnen afgiver varme, og når maden er færdig, vil det stadig stå og brænde, så man får en god varme til de lange sommeraftener.

Køb sten- og pizzaovne hos jem & fix

Drømmer du om at lave lækre pizzaer udendørs, så kan du her på siden se vores udvalg af billige sten- og pizzaovne til haven. Brug dem som en del af et udekøkken eller bare som en del af et hyggeligt udemiljø, hvor flammerne i sten- og pizzaovnen bidrager til stemningen. Bestil i dag din nye sten- og pizzaovn hos jem & fix.