Stanley hobbykniv 99EC m/5 knivblade

Varenr.: 9064694

Stanley hobbykniv 99EC m/5 knivblade

Varenr.: 9064694
  • Den eneste originale, indtrækkelige Stanley-kniv
  • 5 knivbladspositioner gør den anvendelig til mange formål
  • Låsende næse til fastlåsning af knivbladet
  • Med knivbladsholder til ekstra knivblade inde i håndgrebet
  • Præcisionstrykstøbt zinkhus giver styrke og lav vægt
  • Der medfølger 5 knivblade
44.75

Varebeskrivelse

Stanley hobbykniv 99EC med 5 knivblade

Denne originale, indtrækkelige Stanley 99EC hobbykniv tilbyder dig en alsidig, sikker og holdbar løsning til dine skærebehov. Hobbykniven er ergonomisk formet, så den ligger godt i hånden, og den bruger trapezformede knivblade, der er kendt for sin skarphed og høje slidstyrke. Der medfølger 5 knivblade, så du har alt, hvad du behøver for at komme i gang med dine skæreopgaver. Knivbladet kan indstilles til 5 knivbladspositioner med positionsknappen på toppen, så kniven kan anvendes til forskellige opgaver, fra præcisionssnit til tungere skæreopgaver. Den låsende næse, sikrer at knivbladet er fastlåst under brug.

Hobbykniven er udstyret med en holder til ekstra knivblade inde i håndgrebet, hvilket er særligt praktisk for dem, der har behov for hurtigt at skifte knivblade. Der skal bruges en skruetrækker til at åbne knivhuset.

Håndtaget er konstrueret med et præcisionstrykstøbt zinkhus, der både giver styrke og lav vægt, hvilket gør det til et pålideligt værktøj, der er nemt at håndtere. Den er 155 mm lang.

Stanley LOGO_black

Specifikationer

Type Værdi
Type Hobbykniv
Mærke Stanley