Nyt ridebanehegn til Jelling Ridecenter

03. februar 2020
Ansøger: Jelling Sportsrideklub
Nye materialer til forfaldent ridebanehegn

Vi er en lille rideklub beliggende Jelling, som bestræber os på at holde vores rideklub levende i form af forskellige arrangementer og stævner i løbet af året.
For at vi kan afvikle disse, er det essentielt for os at vi kan byde både vores medlemmer og gæster gode faciliteter. Vi kører derfor et projekt, vi kalder ridebane.

Vores udendørs ridebane er desværre blevet så ringe, at det ikke er forsvarligt for eleverne at bruge den, og vi har derfor været nødsaget til at aflyse vores stævner. Dette er en stor udfordring for os, da vi mister en stor del af vores omsætning på dette. Vi har stor behov for at komme tilbage i stævnesæsonen næste år, da indtjeningen ikke kan undværes, hvis vi vil blive ved med at drive rideklub.


Det, I kan hjælpe os med, er en fornyelse af vores ridebanehegn.
Derfor har vores juniorudvalg lavet denne kreative video, der viser, hvor skidt vores ridebanehegn har det. Som de kommer ind på i videoen, er vores hegn 25 år gammelt, og i en ringe stand. Selvom videoen er lavet i spøg, er den helt alvorlig.

Vi vil gerne søge om støtte til et nyt hegn hos jer, så vi igen kan tilbyde sikre forhold for rytterne på banen. Et ridebanehegn er dekorativt, men den virkelige årsag til at vi ønsker et hegn, er at det kan stoppe mange ulykker. Hestene kan finde på at løbe, hvis de bliver bange. Det er ikke forsvarligt at lade vores elever ride på banen, der ikke er hegnet sikkert ind, og som videoen viser, er der både mulighed for at hestene stikker af, men der er også en risiko for at hegnet falder sammen, hvis en rytter falder ned. Det fremgår i hvert fald, at vores nuværende hegn ikke holder en skræmt hest, der løber.

Vi håber rigtig meget at pigernes humoristiske indslag er det, der skal til for at få tildelt et nyt hegn.
Vores sponsorer får altid hængt et skilt op i klubben, samt bliver offentliggjort på alle vores sociale medier og hjemmeside. Der vil i dette tilfælde også blive sat et permanent sponsorskilt på hegnet ved ridebanens indgang.

Ønskede materialer

4x maling - varenr. 9053408 1792,-
134 x brædder - varenr. 019100 0300 2794,-
67 x stolper - varenr. 075075 0180 2140,-
34x stolpehatte - varenr. 9017025 678,-
4x skruer - varenr. 9051930 200,-