Sphagnum ugødet 70 liter - Grønne Fingre

Varenr.: 9054354

39,00/stk 0,56 pr. ltr
  • Grønne Fingre sphagnum ugødet er ideel til jordforbedring i hele haven
  • Den kan også bruges til plantning af bede
  • Indeholder mørk tørv
  • Der er 70 liter i en pose

Grønne Fingre ugødet spaghnum 70 liter

Denne Grønne Fingre sphagnum er ugødet, og den er ideel til jordforbedring i hele haven. Den kan også anvendes til plantning og vedligeholdelse af bede. Indeholder mørk tørv.

Der er 70 liter i posen.

Tips til brug af sphagnum:

Anvendelse:

Forbedrer sandet jord og sørger for en sund og naturlig jordstruktur i haven. Den kan også bruges som beskyttelse mod kulde for roser og stauder samt tildækning af grøntsager og knolde om vinteren.

Jordforbedring:

Middel til tunge jordbunde, ca. 4 sække pr. 10 m²

Lette jordbunde 1 del kompost + 1 del sphagnum. Ca. 10 liter pr. m²

Vedligeholdelse ca. 4 sække pr. 100 m²

Sphagnumen spredes over arealet og fræses/graves ned i det øverste jordlag

Plantning:

Ved plantning anvendes et blandingsforhold mellem udgravet jord og sphagnum på 1:1, og derefter vandes rigeligt.

 


 

Næringsrig kvalitetsmuld fra Grønne Fingre

Hos jem & fix finder du et kvalitetssikkert udvalg af næringsrig jord fra Grønne Fingre til krukker, blomsterbede og køkkenhaver. Med muld fra Grønne Fingre er du garanteret at få et muldprodukt af høj kvalitet med dig hjem, som kan bruges til dyrkning af alt fra alskens flotte planter til delikate afgrøder.

Grønne Fingre muld indeholder primært sphagnum, også kaldet lys og mørk tørv, og derudover indgår der også varierende mængder af træ- og biofibre i mulden, som tilsættes for at fremme en rigtig god og effektiv jord til plantedyrkning. Muld, bestående af sphagnum og træfibre, er et anerkendt voksemedie, der bruges af professionelle gartnerier i hele verden, bl.a. fordi træfibre tilfører luftighed til mulden. 

Grønne Fingre anvender ligeledes biofiber i udvalgte muldprodukter, der er et organisk biprodukt fra fremstillingen af biogas. Udover at være et cirkulært produkt, så har biofiber enestående egenskaber som plantegødning, da det er af organisk oprindelse og derfor indeholder en masse næringsstoffer, der er gavnlige for planter. 

Bemærk at tilsætningen af biofiber medfører en naturlig kompostering, hvilket betyder, at der kan forekomme kortvarige lugtgener ved anvendelse af mulden. Komposteringen er helt normal, og ganske ufarlig, og den påvirker hverken plantevæksten eller kvaliteten af afgrøderne.

Groenne fingre.jpg

Specifikationer

Indhold 70 liter
Type Ugødet spaghnum