Skærver & sten


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Skærver & Sten til indkørsler og havestier

Granitskærver er et naturstensprodukt, der er fremstillet af en blanding af knust granit og marmor. Granitskærver har gennem mange år været meget brugt i indkørsler og på gårdspladser, hvor de giver et flot farvespil og et stilrent udtryk. Men man kan også med fordel bruge granitskærver til mange andre formål. Fx er de meget velegnede som belægning i have- og blomsterbede, hvor de blandt andet modvirker fremkomsten af ukrudt. Så vil du gerne gøre livet surt for uønskede planter i rosenbedet, er det en god idé at strø et lag granitskærver ud som bunddække. Også som dekoration i blomsterkrukker eller som belægning på havestier er granitskærver et smukt og praktisk element. 

Granitskærver fås i flere forskellige farver, så du kan vælge netop den farve, der passer bedst til omgivelserne hjemme hos dig. Du kan også med fordel blande to forskellige farver for et personligt og levende udtryk i indkørslen. I jem & fix har vi flere udgaver af de populære skærver, fx sorte granitskærver, der egner sig godt til brug på havestier eller som diskret bunddække i blomsterbede. 

Har du brug for granitskærver til et større areal, har du også mulighed for at få dem leveret direkte hjem til dig selv som big bags.