Saftflasker & drikkeglas


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Saftflasker & drikkeglas til saft og most

Når saften og mosten er lavet, skal noget måske nydes med det samme, mens andet skal gemmes til senere. Uanset hvad der skal ske, så finder du her saftflasker og drikkeglas til både most, saft og andre drikkevarer. Med dem ved hånden er du klar til at håndtere den saft og most, du får lavet og servere dem på en flot måde. 

Saftflasker med patentprop

I jem & fix har vi saftflasker med patentprop og skruelåg, og de findes i forskellige størrelser. Brug dem til saft og most eller hav dem stående til andre lækre drikkevarer. Flaskerne kan være i køleskabet, så de er lige til at tage frem, når der skal serveres kolde drikkevarer. Eller brug dem til længere opbevaring af det most og saft, som du gerne vil gemme. 

Drikkeglas med låg og sugerør

Udover saftflasker finder du også forskellige drikkeglas i jem & fix. Drikkeglassene er med praktiske låg, så der ikke kommer insekter og lignende ned i drikkevarerne. Der er sugerør i låget, så det er nemt at drikke for både børn og voksne. 

Køb saftflasker og drikkeglas i jem & fix

I jem & fix har vi et bredt udvalg af produkter til at lave saft og most derhjemme, og med saftflasker og drikkeglas kan du både nyde drikkevarerne eller gemme dem til senere. Du finder udvalget her på siden og i din lokale jem & fix.