Roundup gel 150 ml

Varenr.: 9037376

149,95/stk 999,67 pr. ltr
  • Roundup gel er et ukrudtsmiddel, som præcis og målrettet rammer ukrudtet, fordi den klæber på bladet
  • Gelen er klar-til-brug og kan anvendes med én hånd og en finger på doseringsknappen
  • Kan bruges på både et-årige og flerårige ukrudtsplanter inkl. mælkebøtte, skvalderkål, snerle og tidsel
  • Ideel til spotbehandling i plænen, blomsterbedet og under hækken
  • 150 ml i beholderen, som rækker til op til 1000 individuelle ukrudtsplanter
Lagerstatus blev indlæst sidst: 19. sep 2020 0:17

Roundup gel til spotbekæmpelse af ukrudt

Roundup gel er til dig, der gerne vil være sikker på, at det kun er ukrudtet, der rammes, når du bruger ukrudtsmidler. Den er nemlig lavet til at bekæmpe individuelle ukrudtsplanter, så du ikke risikerer at ramme de planter, som du gerne vil beholde. Roundup gel virker ved, at du klikker gelen ud, og herefter kan du berøre ukrudtets blad. Den klæber til bladet og bekæmper ukrudtet og ukrudtets rødder, så hele ukrudtsplanten dør og ikke kommer igen. Fordi den klæber til bladet, så løber ukrudtsmidlet ingen steder, og det gør den ideel til spotbehandling i plænen, blomsterbedene, krukker og under hækken. 

Den kan bruges til både et-årige og flerårige ukrudtsplanter inkl. græsser, mælkebøtte, skvalderkål, snerle og tidsel. Roundup gel nedbrydes af jordens mikro-organismer og efterlader jorden klar til såning/plantning. Dyr og børn skal holdes væk fra det behandlede område, indtil gelen er tør.

Der er 150 ml i, og det rækker til op til 1000 individuelle ukrudtsplanter. 

Hvor bruges Roundup gel?

Roundup gel kan bruges ved stier, indkørsler, blomsterbede, køkkenhaver, græsplæner eller andre steder, hvor du har ukrudt, der skal fjernes. 

Hvordan bruges den?

Roundup gel bruges ved, at der trykkes på en udløserknap, som frigiver gelen. Gelen kommer til syne på toppen af beholderen, og herefter kan du røre ukrudtets blade med gelen. De første synlige tegn på behandlingen kommer efter 5-10 dage afhængig af temperaturen. Det kan tage op til 7 dage for gelen at komme rundt i hele planten. 

Hvornår bruges Roundup gel?

Den kan bruges når som helst, når ukrudtsplanterne er grønne, i god vækst og har tilstrækkeligt med blade. Det bedste resultat ved flerårigt ukrudt opnås, når de er begyndt at blomstre. For nælder og skvalderkål er det bedst, når bladene er fuldt udviklede. 

Dosering

Det er ikke nødvendigt at dække hele bladet med Roundup gel - bladet skal blot stryges eller berøres. Op til 30% af ukrudtets blade skal behandles. Et klik bekæmper to mindre etårige ukrudtsplanter eller én mindre flerårig ukrudtsplante.

Hvis ukrudtet kommer igen, kan behandlingen gentages, når bladmassen er tilstrækkelig.

Bøttens indhold bekæmper op til 1000 individuelle ukrudtsplanter.

Forsigtighedsregler vedrørende brugen

Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten. Insektmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. RÅDGIVNING ved anvendelse af bekæmpelsesmidler: Kontakt jem & fix kundeservice: på tlf. 79 42 59 42 eller e-mail kundeservice@jemfix.com.

Specifikationer

Indhold 150 ml
Type Klar-til-brug
Mærke Roundup