Pottemuld 50 liter - Grønne Fingre

Varenr.: 9014255

Pottemuld 50 liter - Grønne Fingre

Varenr.: 9014255
 • Grønne Fingre pottemuld er næringsrig muld til planter i potter og krukker
 • Kan bruges til omplantning og dyrkning af småplanter og stiklinger
 • Den er god til alle grønne og blomstrende vækster
 • Kan bruges inde og ude
 • Der er 50 liter i sækken
44.50

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Grønne Fingre pottemuld 50 liter

Pottemuld fra Grønne Fingre er en næringsrig pottemuld til omplantning og dyrkning af småplanter og stiklinger. Grønne Fingre pottemuld er perfekt til alle grønne og blomstrende vækster, både inde og ude. Den er også meget velegnet til anvendelse ved omplantning og grøntsagsdyrkning. To uger efter omplantning gødes regelmæssigt med plantenæring for at sikre en god plantevækst.

Indeholder 50 liter.

Her kan du få tips til omplantning:

 1. Fjern den gamle jord. Efter behov kan rødderne beskæres forsigtigt, især i den nederste del af rodsystemet.
 2. Læg gerne et centimetertykt lag af lecakugler i bunden af krukken som dræn. Læg derefter et lag Grønne Fingre pottemuld, og anbring planten midt i krukken.
 3. Fyld pottemuld på til et par centimeter fra krukkens overkant. Tryk forsigtigt jorden fast med tommelfingrene.
 4. Vand planten og beskyt mod direkte sollys indtil de nye rødder er dannet.

Antal poser pr. palle: 48 stk.

Varedeklaration:

 • Hovedbestanddel: Sphagnum, kompost og træfibre
 • Findelingsgrad: Mellemfin
 • Omsætningsgrad: 70-90
 • pH: 5,3-5,8 (CaCl2)
 • Saltindhold: 0,8-1,2 g (KCI)
 • Næringsstoffer (mg/l): Nitrogen (ammonium og nitrat) 80-150; Fosfor 100-200; Kalium 350-500; Magnesium 80-120; Calcium 1800-2200
 • Tilsat pr. m²: 1,0 kg kalk; 1,0 kg N gødning, type N27; Ammonium 135 g; Nitrat 135 g
 • Indhold: 50 liter

 

 


 

Næringsrig kvalitetsmuld fra Grønne Fingre

Hos jem & fix finder du et kvalitetssikkert udvalg af næringsrig jord fra Grønne Fingre til krukker, blomsterbede og køkkenhaver. Med muld fra Grønne Fingre er du garanteret at få et muldprodukt af høj kvalitet med dig hjem, som kan bruges til dyrkning af alt fra alskens flotte planter til delikate afgrøder.

Grønne Fingre muld indeholder primært sphagnum, også kaldet lys og mørk tørv, og derudover indgår der også varierende mængder af træ- og biofibre i mulden, som tilsættes for at fremme en rigtig god og effektiv jord til plantedyrkning. Muld, bestående af sphagnum og træfibre, er et anerkendt voksemedie, der bruges af professionelle gartnerier i hele verden, bl.a. fordi træfibre tilfører luftighed til mulden. 

Grønne Fingre anvender ligeledes biofiber i udvalgte muldprodukter, der er et organisk biprodukt fra fremstillingen af biogas. Udover at være et cirkulært produkt, så har biofiber enestående egenskaber som plantegødning, da det er af organisk oprindelse og derfor indeholder en masse næringsstoffer, der er gavnlige for planter. 

Bemærk at tilsætningen af biofiber medfører en naturlig kompostering, hvilket betyder, at der kan forekomme kortvarige lugtgener ved anvendelse af mulden. Komposteringen er helt normal, og ganske ufarlig, og den påvirker hverken plantevæksten eller kvaliteten af afgrøderne.

Groenne fingre

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 50 liter
Inde/ude Inde og ude
Type Pottemuld