Regnvandsbortledning ved klubhus 14. august 2019

støttet
/3

Siden 1984 har Erritsø GIF ved Fredericia haft en voksende afdeling for den traditionsrige sport rugby under sloganet "Venskab uden kendskab". I dag har vi godt 140 medlemmer. Der er børn, unge og voksne rugbyspillere, samt en række frivillige, som driver klubben. Klubbens ypperste formål er at sikre, at de unge mennesker, som kommer i klubben, får lov til at udvikle deres sport og samtidigt give dem en række gode værdier som gå-på-mod, respekt og hjælpsomhed med videre i livet. Rugby ses ofte som en meget hård sport, men uden for og inde på banen er sporten præget af en gensidig respekt mellem spillerne. Samtidigt sikrer vi i klubben, at alle føler sig velkomne uanset hvor de kommer fra eller hvad man har med i bagagen. I klubben kommer der unge og gamle fra alle steder i lokalsamfundet og vi forsøger at skabe et bånd mellem folk, som ikke er defineret af ens valg af skole eller arbejdsplads, men af kærlighed til sporten og fællesskabet. Dertil besøger folk fra alle steder i hele verden klubben, hvis de kender til sporten og måske selv spiller og de befinder sig Danmark midlertidigt eller permanent. Rugby er en sport for sammenhold.

Igennem alle årene klubben har eksisteret, har hundreder af mennesker udviklet sig igennem denne traditionsrige sportsgren. For bedre at kunne leve op til de krav, som Dansk Rugby Union stiller til et elitecenter som vores, har vi brug for at opgradere klubbens fysiske rammer. For selvom vi er en eliteklub, er vi stadig drevet af frivillige kræfter og det tager derfor lang tid at samle pengene til større renovationer - specielt fordi vi ønsker at bruge spillernes kontingent på træningsredskaber og muligheden for at afholde sociale arrangementer, som kan styrke holdånden. Dertil er sporten ikke den mest kendte i Danmark og vi forsøger også at bruge få penge på at få ordet ud om, at klubben eksisterer og at vi har en masse fede tilbud til unge såvel som gamle. 

Ved kraftige regnvejr og skybrud oversvømmes området rundt om vores klubhus. De vedhæftede fotos viser problemets store omfang her i sommeren 2019. Vi ansøger derfor jem & fix om midler, så vi kan sikre området lige omkring vores klubhus mod kommende oversvømmelser efter skybrud. Dette vil også gøre, at forældre eller venner kan sidde tørskoet og se på, når der spilles kampe, og at vi kan holde udendørs arrangementer i sommermånederne.

De stærke drenge og piger på holdene og de frivillige kræfter bag klubben er klar til at hjælpe med at få området til at skinne igen - så mangler vi bare lidt hjælp med materialerne.

 

 

Ønskede materialer
• 30 meter 110mm PVC-rør
• 8 styk 45⁰ kloakbøjninger 110mm PVC
• 2 styk endekapper til 45⁰ kloakbøjninger 110mm PVC
• 4 ruller fiberdug
• 100 kvadratmeter fliser 30cm x 30cm 5cm