Køb trygt dine julegaver hos os, vi bytter også i januar 2021 - husk blot kvitteringen

6HSkaterace

/3

6HSkaterace er et ret nyt og unikt rulleskøjteløb i DK, hvor man kan få lov til at køre med rulleskøjter på en racerbane (Sjællandsringen). Løbet varer 6 timer og afvikles den 11. august 2018, som en stafet for hold.

Formålet er at udbrede kendskabet til sporten og vise, hvad vi i Greve Trim Skating kan tilbyde. Vi har især fokus på at tiltrække de unge i alderen 13- 16 år, som er bosiddende i kommunen og vil gerne lave et samarbejde med ungdomsklubberne i Greve. Det er undersøgt om det var muligt at lave et tilsvarende event i Greve Kommune, men dette er desværre ikke muligt.

Målet er at få flere medlemmer til Greve Trim Skating, hvor man lærer at køre sikkert på skøjter, samt bliver en del af et stærkt socialt fællesskab. Nye medlemmer vil blive tilbudt en intropakke til Greve Trim Skating gældende resten af 2018. Vi forventer at kunne tiltrække op til 300 deltagere og 200 publikummer.

Eventen er en sjov og spændende dag på rulleskøjter, hvor der er plads til både de seriøse deltagere og bredden. Vi havde 180 deltagere i 2017.

Greve Trim Skating er en underafdeling til Greve Trim Motionsklub, som tilbyder alle medlemmer at dyrke motion indenfor løb, cykling, powerwalk og skating. Klubben har fokus på bredden, hvor der er plads til alle. Udover det sportslige har klubben også fokus på at have et stærkt socialt samvær.

Som forening er Greve Trim Motionsklub medlem under DAF, DIF, DGI og DRsU (Dansk Rulleskøjte Union). www.grevetrim.dk