Snit en ske til risengrøden

Med byggematerialer fra I fixer, vi støtter blev projekt ’Snit en ske’ gennemført på initiativ af foreningen Natur & Ungdom i Fredericia.

videocover.png

Materialeliste:

 

Til at skabe hygge om aktiviteten, kunne du bruge:

Snitte aktiviteten samlede børn og unge omkring natur, gør det selv, snobrød og kakao, men kunne sagtens gentages, når skeen til risengrøden skal fixes.
Læs mere om I fixer, vi støtter

Projektansøgningen

Natur & Ungdom Fredericia er en forening som arbejder på at fremme børn og unges forståelse og glæde ved naturen. Vi vil rigtig gerne lave en snitteaktivitet, hvor børnene/de unge "selv fixer" deres helt egen ske eller smørkniv. Dette skal gøres omkring bålet med det rette udstyr fra jem & fix.

Vi er to mandlige pædagoger, som til dagligt arbejder i en daginstitution i Fredericia. Vi er begge uddannet naturformidlere og brænder for at videregive vores passion for naturen til børn og unge. Dette gør vi igennem vores frivillige arbejde i N&U Fredericia, hvor vi laver aktiviteter og arrangementer for børn/unge og børnefamilier i naturen. En af de fedeste ting er at sidde omkring et bål, med en kniv og et stykke træ i hånden. Her finder man en ro og en stemning som kun findes omkring bålet. Derfor vil vi gerne lave en snitte aktivitet for børn og unge for mulighed for at "fixe" deres egen smørkniv eller ske. De materialer, som vi ønsker, kan bruges både til den kommende aktivitet og fremtidige aktiviteter. Vi mangler dog nogle essentielle ting til fremstillingen af dem, derfor skriver vi til jer for støtte :)

Ønskede materialer

2 stk Bålfad i støbejern m/stativ Ø62 cm 396,00 kr.
2 stk Irwin Stemmejernsæt med 6 dele 596,00 kr.
5 stk Slibesten 125,00 kr.
2 stk Kædesav 45CC benzin 1.396,00 kr.
4 stk Irwin universal håndsav 396,00 kr.
Samlet pris
2.909,00 kr.