Varerne bliver revet af hylderne15. maj 2018

En fuld trægård

Fra kold og kedelig marts til varm og voldsom maj

Som I måske husker, så startede foråret lidt sløvt ud med en ganske kold og trist marts måned. Det må sandelig siges at være slut nu. Varerne bliver revet af hylderne, og vi fornemmer klart, at der er kommet gang i havearbejdet og husprojekterne landet over i både parcelhuse, kolonihaver, sommerhuse, lejligheder og på landejendomme. Det er vi kun glade for i jem & fix.

De mange ekstra leverancer til vores butikker betyder, at alle i de røde trøjer ude i butikkerne knokler og kæmper, alt hvad de har lært for at fylde varer på hylderne. HR- og driftschef Peter Nyboe, der har ansvaret for jem & fix’ 117 danske butikker, fortæller:

- Vi oplever et voldsomt stort aftræk af varer på tværs af alle vores butikker lige nu. Eksempelvis kan jeg fortælle, at en af vores leverandører, som plejer at sende omkring 600 paller med varer til os i ugen, pt. sender mere end 1500 paller om ugen. Og det er bare én leverandør. Det er en skyhøj stigning, som vi kan takke vores mange gode kunder og det gode vejr for.

Det, vi havde så rigeligt af på hylderne i marts, rives nu væk med højeste hast, men vi lover at skaffe nye varer hjem så hurtigt som muligt, og få dem sat på hylderne, så vores kunder ikke skal gå forgæves.

Gødning til haven

Del denne side: