Tolv topmotiverede talenter7. august 2018

Tolv topmotiverede talenter

Talentforløbet for elever er et helt nyt tiltag i jem & fix og på mange måder en banebrydende satsning at starte ud med allerede på elevniveau. Kædens erfaringer med at satse på udvikling af egne medarbejdere og ledere og lade dem avancere og tage ansvar for driften er imidlertid ekseptionelt gode, hvorfor talentholdet for elever ligger lige til højrebenet. HR- og driftschef Peter Nyboe fortæller:

- Vi ansætter hvert år 30-40 nye elever og tilbyder en solid salgsassistentuddannelse, men som noget nyt har vi nu valgt at tilbyde et særligt talentforløb for de elever, der drømmer om at arbejde med ledelse, og vi har store forventninger til de tolv talenter på holdet, som har kæmpet for pladsen, og det vil glæde mig at se dem som souschefer og butikschefer i jem & fix indenfor overskuelig fremtid.

I jem & fix har det altid været muligt at arbejde sig til tops som både souschef og butikschef, hvis gå på modet og viljen er til stede - også for elever - uden at vente 20 år på at det er ens tur. Med talentholdet bliver vejen dertil blot sat endnu mere i system, og de udvalgte elever kan se frem til at blive klædt grundigt på ift. ledelsesdispliner som fx forandringsledelse, situationsbestemt ledelse, konflikthåndtering, mødeledelse, coaching mv.

Del denne side: