Tør du være prisbevidst?22. februar 2016

Find det selv – fix det selv
Er du i tvivl, så lad mig spørge på en anden måde. Tør du gøre indkøb på baggrund af dit eget forarbejde, eller vil du gerne have en håndværksuddannet butiksassistent til at hjælpe dig – velvidende at det fordyrer priserne? Det handler jo grundlæggende bare om at turde være prisbevidst og stole på egen research fremfor nødvendigvis at lægge hele sin lid til, hvad sælgeren i butikken vælger at fremhæve.

Discountsupermarked vs. lavprisbyggemarked
Når du handler i et discountsupermarked, forventer du så, at personalet kan rådgive dig, om hvordan man bedst laver en bearnaisesovs fra bunden? Nej, vel…? Det kan du jo selv slå op i en kogebog eller tjekke på nettet. Det samme kan du langt hen ad vejen gøre med istandsættelse af din bolig, hvis du er lidt fiks på fingrene. Med lanceringen af jem & fix Huset på jemogfix.dk, kan vi nu hjælpe dig på vej, når det gælder research af istandsættelse af et hus fra sokkel til kvist.

jem & fix Huset


Kort fortalt har vi købt et hus, som vi har gennemrenoveret med gode prisbillige materialer fra jem & fix. Hos os finder du nemlig de væsentligste materialer til din boligrenovering, og med 105 butikker i hele landet er der også altid en butik i nærheden, så du hurtigt kan få suppleret op med ekstra materialer.

Det færdige resultat af jem & fix Huset kan du se på jemogfix.dk i form af før og efter billeder og 50 gode og brugervenlige fix det selv-film, som rum for rum viser, hvordan du skal gribe opgaverne an. Til at guide dig igennem processen har vi allieret os med TV-handymanden Kuno Bonne, som står bag handyman.dk. 

Lavpris til alle
Vi er et lavpris byggemarked og dermed kan man som kunde være forvisset om, at gængse trælastvarer, værktøj og maling for at nævne nogle eksempler altid vil være at finde hos os til markedets laveste pris, og det gælder både kendte brands og egne mærker. Det understøtter forbrugertjenesten Pricerunner bl.a. også med sine gentagne kåringer af jem & fix som Danmarks billigste byggemarked. Men det er ikke det hele. Salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen uddyber: 

- En afgørende hjørnesten i vores koncept er, at lavprisen gælder for alle produkter til alle kunder, uanset om man skal bruge 1 stk. eller 10 stk. af en vare. Vi vil ikke favorisere udvalgte kunder med særlige rabatter eller komplekse fordelsprogrammer. Vi vil favorisere alle vores kunder med altid gunstige lavpriser. Derfor har vi kun én pris til alle. Og det er den laveste. 

Så spørgsmålet er måske ikke kun, om du tør være prisbevidst og sætte dit hus i stand med materialer fra et lavpris­bygge­marked. Spørgsmålet er vel nærmere: Giver det overhovedet mening at lade være?

Del denne side: