Som elev i jem & fix kan du vinde en "Søren"15. januar 2016

 

Muddi vandt en "Søren"

Med salgsindex 1800 på solgte Zapp-fyrfadslightere i uge 48 vandt salgselev Mohamud ”Muddi” Ahmed fra jem & fix i Tårnby sin underviser Søren Juels tjeneste for en dag.

Søren Juel er lærer på IBC, hvor alle jem & fix elever undervises i detailhandel, og ved første skoleophold i efteråret udskrev IBC konkurrencen om at vinde Søren Juel som personlig hjælper for en dag ved at sælge fleste lightere i uge 48. 

Søren Juel uddyber:

- Vi undervisere skal ud og se den virkelige verden, og ud fra det ønske opstod denne idé, for hvorfor ”bare” besøge eleverne og butikkerne? I Tårnby-butikken var der stor energi om salget af lighterne og opbakning til Muddi, så han vandt konkurrencen med højeste salgsindex.


Han stod klar som Muddis personlige hjælper, da jem & fix i Tårnby åbnede klokken 9.00 tirsdag den 5. januar.

- Muddi og jeg begyndte med at trimme hans områder. Desuden byggede vi nyt space i vindfanget og foran butikken, fyldte beslag, søm og skruer, VVS, fuglefoder og -huse op og nye oplæg ved kassen. Jeg tømte også pappresseren og fejede meget, inden jeg tog hjem. En fantastisk dag, der gav mig et godt indblik i hverdagen i jem & fix, fortæller han.

Muddi satte Søren Juel i sving med de opgaver, han selv har som elev til hverdag.

- Jeg var glad for at kunne vise Søren, at jeg benytter det, han har lært mig, så jeg kobler teori og praksis. Søren fik et godt indblik i, hvad vi som elever i jem & fix arbejder med, da han deltog i min arbejdsdag. Søren løste opgaverne rigtig godt og kunne godt egne sig til en elevplads i jem & fix, fortæller Mohamud ”Muddi” Ahmed.

Del denne side: