Skjern og Korsør åbner nyrenoverede jem & fix-butikker d. 24. oktober19. oktober 2017

Der er tradition for lange køer til butiksåbninger. Gad vide hvor mange der er står i kø, når vi åbner igen i Skjern og Korsør?
Der er tradition for lange køer ved butiksåbninger. Gad vide hvor mange der står i kø på tirsdag i Skjern og Korsør? Vi venter spændt...

Butikschef Paso Dergic i Korsør og Lars Nørgaard i Skjern og teams melder klar til at holde åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel, og 
uanset om du er på jagt efter en nyttig sækkevogn til alt det tunge, masser af maling til lavpris til at friske boligen op med eller slet og ret kaffe og kage, så er det tirsdag d. 24. oktober kl. 8.00 du skal være klar. Her slår jem & fix nemlig dørene op til de to nyrenoverede byggemarkeder fyldt med lutter gode lavprisvarer til ægte først til mølle-priser på hhv. Ørnumvej 3 i Korsør og Jægervej 3 i Skjern.

Lave priser og høje vækstmål
jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Hos jem & fix er man derfor heller ikke bange for at tale om vækst, og adm. direktør i jem & fix Claus Petersen udtaler:

- Udover at levere gode byggematerialer til lave priser har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden.

Renoveringen er en vigtig del af jem & fix’ plan om hele tiden at optimere virksomheden, som i dag tæller 115 butikker i Danmark.

Kontakt
For yderligere information kan du kontakte adm. direktør Claus Petersen på 76 41 35 00.

jem & fix er et moderne lavpris byggemarked i vækst med over 1600 medarbejdere fordelt på 115 butikker i Danmark med hovedkontor i Vejle og 45 butikker med 400 medarbejdere i Sverige. I 2018 åbner vi desuden de første jem & fix-butikker i Norge.

Vi skærer alle fordyrende omkostninger væk for at sikre kunden den laveste pris. Vi er lokalt forankrede med mange butikker, og vi indretter vores butikker ens og overskueligt, så vores kunder nemt kan finde varerne og udøve høflig selvbetjening.

Vi er også klar med smil på læben og effektiv betjening, hvis der er kø i kassen.

 Vi er også klar med smil på læben og effektiv betjening ved kassen.

Del denne side: