Otterup er sæsonmestre9. januar 2018

Går Otterup efter sejren?

Butikken i Otterup er fra 2013 og dermed en af de nyere skud på stammen blandt de i alt 115 jem & fix butikker i Danmark. Butikschefen Michael Frost startede i butikken i Otterup i slutningen af 2016 er dermed også selv relativt ny, og han var egentlig ikke 100 % klar over, hvad salgskonkurrencen gik ud på, da startskuddet til sæsonmesterskabet lød i marts 2017.

Butikken i Otterup

jem & fix i Otterup blev i den forgangne weekend bemandet af kædens regionschefer, mens butikschef Michael Frost og det øvrige team var på wellnessophold.

Faktisk var det Christoffer O. Madsen fra jem & fix i Odense C, der gjorde Michael Frost opmærksom på, at han og temaet i Otterup lå godt i konkurrencen og spurgte om, han gik efter at tage pokalen i 2017. Det trickede naturligvis Michael, som fik lagt en køreplan, kaldt tropperne sammen i butikken og briefet alle på, at pokalen var inden for rækkevidde, så nu skulle der kæmpes og gives en ekstra skalle. Og det må man sige, at alle tog til sig, så uanset om dysten gik på at sælge flest andele af haveredskaber, grill eller træbeskyttelse, så stak Otterup positivt ud fra mængden og nappede sejren. Michael Frost fortæller:

- 2017 har været et forrygende år for os. Der er god stemning og opbakning fra kunderne her i Otterup, og personalet har virkelig givet den en ekstra skalle, og så er det jo bare en fantastisk bonus at nappe pokalen for næsen af de andre butikker og løbe af med titlen som sæsonmestre.

Wellness til personalet og weekendvagt til cheferne

Personalet slapper af på Hotel Vejlefjord

Der var både god stemning og god mad, da butikschef Michael Frost bagerst i billedet og team Otterup nød et wellnessophold på Hotel Vejlefjord.

Med sæsonmesterskabet fulgte mere end bare pokalen og æren. I den forgangne weekend blev butikkens daglige personale nemlig sendt på wellnessophold på Hotel Vejlefjord, hvor de hyggede sig, fik en masse godt at spise og forkælet i de termiske bade. Alt imens passede jem & fix’ regionschefer på skift butikken i Otterup, og der var godt humør over hele linjen. Regionschef på Fyn Morten Machon udtaler:

- Det er et par dage siden, jeg sidst har stået i kassen og fået den daglige butiksdrift helt ind under huden, men sikke en positiv og lærerig oplevelse. Vi havde rykket pokalen ned i butikken som forklaring på alle de nye ansigter her i weekenden, og flere kunder spurgte ind til det, og vi fik en rigtig god snak. Det var en fantastisk weekend.

Regionscheferne samlet i Otterup

Regionscheferne viste sæsonmestrenes pokal frem, da de passede butikken i Otterup lørdag og søndag d. 6. -7. januar.

HR-chefen var også med

HR- og driftschef i jem & fix Peter Nyboe var også på bemandingslisten i butikken om søndagen, og han er helt enig med Morten Machon i, at det var en positiv og meget berigende oplevelse:

- Jeg har gennem årene selv været butikschef i flere af vores butikker, og det er sjovt og meget givtigt at føle pulsen i en butik igen. Det er så fortjent at Michael og teamet, der til daglig styrer jem & fix i Otterup, har fået sig en pause i denne weekend ovenpå de flotte resultater, der har givet dem titlen som sæsonmestre.

HR-/driftschef Peter Nyboe

HR- og driftschef i jem & fix Peter Nyboe hjalp også til i butikken i Otterup, mens personalet nød et velfortjent weekendophold på Hotel Vejlefjord.


Sæsonmesterskabet i 2018 skydes i gang i marts, men det betyder ikke, at de holder pause i Otterup. Butikken bliver hele tiden trimmet og gjort salgsklar, så kunderne møder en indbydende butik året rundt, men titlen har naturligvis givet blod på tanden, og køreplanen for at nappe titlen igen i 2018 er så vidt vides allerede på tegnebrættet. Godt gået Otterup!

 

 

Del denne side: