Nyrenoveret jem & fix åbner søndag d. 20. september i Aabenraa16. september 2020

Aabenraa er klar til åbningsfest søndag d. 20. september kl. 8.00.
jem & fix i Aabenraa er klar til åbningsfest fra søndag d. 20. september kl. 8.00 og hele næste uge.

Åbningsavisen bugner ligesom butikken af masser af gode produkter til lavpris som fx en nyttig sækkevogn til alt det tunge, plænegræs og plæneklipper eller masser af træbriketter til at varme boligen op med, når temperaturen daler. Du kan få det hele, når jem & fix slår dørene op til nye flotte rammer i butikken i Aabenraa søndag den 20. september på den velkendte adresse Langebro 38.

Butikschef Lise Lund Gormsen og team er klar til at holde et brag af en åbningsfest for alle lokale gør det selv-folk og andre, der gerne vil gøre en god handel. Hun fortæller:

- Vi glæder os til at se de lokale kunder igen og vise dem den flotte nyrenoverede butik fyldt til randen med byggematerialer, værktøj, maling, el- og vvs-artikler og meget mere. Og åbningsavisen gælder jo hele ugen, så alle er velkomne til at kigge forbi løbende hele ugen, hvor vi hver dag holder åbent fra 8-19. Og hvis vi alle hjælpes ad med at vise hensyn og holde afstand, når vi handler, så er jeg sikker på, vi alle får en fantastisk åbningsfest.

Lavpris og lækre lokaler

jem & fix er kendt som byggemarkedet med de lave priser, og det er et butikskoncept, som danskerne i stor stil bakker op om. Opbakningen bliver bestemt ikke mindre, hvis butikkens rammer er flotte og indbydende. HR- og driftschef Peter Nyboe udtaler:

- Udover at levere gode byggematerialer til lavpris har vi en klar målsætning om at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden. Men selvom beliggenheden er god, giver det altid noget ekstra at træde ind i nye lækre lokaler. Renoveringen af butikken i Aabenraa er derfor en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden, og vi glæder os meget til at kunne byde velkommen i en flot og nyrenoveret butik i Aabenraa. 

Af hensyn til at sikre de mest fornuftige rammer i butikken rent sundhedsmæssigt og imødekomme gældende coronakrav lukker vi kunder ind i hold for at begrænse antallet af kunder i butikken på én gang ved mange fremmødte på samme tid. Eventuel kø foran butikken vil ligeledes blive opdelt i mindre grupper efter behov.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte HR- og driftschef Peter Nyboe på 76 41 35 00.

 

Del denne side: