jem & fix i Nakskov har en af Danmarks sødeste kassedamer3. maj 2018

Tag det med et smil

Når man spørger Daniel Folmann Petersen, der er butikschef i jem & fix i Nakskov, kan han sagtens genkende billedet af Charlotte Wildt som en af landets sødeste og mest smilende kassedamer. Han fortæller:

- Charlotte er en virkelig sød og glad pige, som altid behandler kunderne pænt. Hun knokler på og er altid super hjælpsom og spreder godt humør omkring sig, hvilket gør hende meget vellidt blandt kollegerne og ofte munder ud i ros fra kunderne.

Uddannelsen er snart i hus 

Charlotte Wildt har dog ikke altid været lutter smil og har haft sit at kæmpe med gennem sine 29 leveår. Hun har bl.a. haft svært ved at gennemføre en uddannelse, men det er hun nu ved at lave om på. 

For ca. halvandet år siden startede Charlotte Wildt i virksomhedspraktik i jem & fix i Nakskov. I starten var det med få timer om ugen, der gradvist blev optrappet til flere timer, og efterhånden fik Charlotte Wildt en helt almindelig arbejdsplan. Dette passede hun fint, og Daniel Folmann Petersen blev derfor enig med Charlotte Wildt og jobcentret om, at hun skulle begynde en egentlig uddannelse i jem & fix. Regionschef i jem & fix Thomas Nicolaisen fortæller:

- I jem & fix er vi kun glade for, at det er hos os, Charlotte har valgt at tage sin uddannelse. Hun startede sin EGU-uddannelse i jem & fix i Nakskov den 1. december 2017. Det er en praktisk orienteret uddannelse målrettet dem, som tidligere har haft det svært i skolen. Uddannelsen tager 2 år, og Charlotte vil herefter være i stand til at varetage et job som butiksassistent i jem & fix og mange andre detailbutikker for den sags skyld.

Charlotte Wildt fortæller med et smil:

- Jeg har allerede bestået truckkortuddannelsen og er faktisk også i gang med at tage kørekort. Jeg er bare super glad for mit arbejde og er faktisk også ret stolt over, hvor meget jeg har rykket mig og udviklet mig rent personligt i min tid hos jem & fix.

Det er ganske enkelt super godt gået at blive nomineret til en af Danmarks sødeste kassedamer, og Daniel Folmann Petersen glæder sig over at have Charlotte Wildt i butikken - forhåbentligt også på lidt længere sigt.

Kontakt

For yderligere information kan du kontakte regionschef Thomas Nicolaisen eller butikschef Daniel Folmann Petersen på 76 41 35 00.

Del denne side: