Medarbejderjubilæum: Sammenhold og faglige udfordringer gennem 25 år

03. november 2022

Det var en kringlet vej ind i jem & fix, og Winie har da heller ikke fulgt den lige vej, siden hun blev ansat for 25 år siden. Karriererejsen har budt på mange forskelligartede opgaver, og det er en af grundene til, at Winie nu kan fejre det flotte jubilæum.

Grafik med jubilar og teksten: Jubilæum 25 år hos jem & fix

Den 11. november 1997 havde Winie Albertsen første arbejdsdag i jem & fix, men det var faktisk en tilfældighed, at hun blev ansat. Winie havde nemlig været til jobsamtale, men fik desværre ikke jobbet. I stedet begyndte hun at sælge forsikringer, og skæbnen ville, at hun i den forbindelse ringede til personen, som hun tidligere havde været til jobsamtale hos. Kvinden i den anden ende af røret genkendte Winies stemme og opfordrede hende til at tage kontakt til jem & fix igen, for der var blevet en stilling ledig i bogholderiet - og den sagde Winie ja til.

I dag er der mange afdelinger på hovedkontoret, men dengang var de nærmest ikke-eksisterende. I bogholderiet var de fire ansatte, der blandt mange opgaver også passede receptionen og pakkede varer.

Blæksprutten, der kender alle afkroge af jem & fix

Winie har hjulpet til i de fleste afdelinger i virksomheden lige fra økonomi til indkøb – det er faktisk kun HR, hun ikke har beskæftiget sig med.

- Jeg tror ikke, der findes mange andre steder, hvor man kan få lov til at hoppe rundt, som jeg har gjort, men det har udviklet mig meget fagligt. Noget af det bedste ved mit arbejde er, at jeg har så mange forskellige opgaver og aldrig ved, hvad dagen bringer, fortæller Winie.

Med en bred viden om hele virksomheden landede Winie i IT-afdelingen, hvor hun i dag er helpdesk-koordinator for butikker og hovedkontorer i Danmark, Norge og Sverige.

- Jeg kan godt lide at udvikle og komme med forslag til, hvordan vi kan optimere vores processer, og det har jeg haft mulighed for her. Tidligere vendte vi bare skibet 180 grader, hvis vi fandt på noget nyt. I dag er det anderledes, men vi kan stadig få vores idéer igennem. Der bliver lyttet til os, siger Winie.

Meget er sket siden 1997, og for Winie har det især handlet om alle de nye systemer, der er kommet til.

- Da jeg startede, havde vi jo ikke engang mail. Nu har vi mange systemer, og dem har jeg lært at bruge undervejs, siger Winie.

Den lille familie voksede sig stor

Størrelsen på virksomheden har i den grad også gennemgået en forandring siden 1997.

- Vi var en lille familie dengang. Man kendte alle, både ansatte men også familien bag jem & fix. Nu er vi blevet en stor familie, men der har altid været et godt sammenhold og en god kultur, fortæller Winie.

For Winie har jem & fix altid været et godt sted at være. En stor del af kollegaerne har hun fulgtes med i mange år, og det er da også en af grundene til, at Winie har været glad for at komme på arbejde.

- Flere af mine kollegaer er blevet gode veninder, som jeg ses med privat, fordi de også har været her i mange år. Når folk starter i jem & fix, så bliver de. De forlader det måske for en periode, men de kommer tilbage igen, forklarer Winie.

En væsentlig del af succesen 

Som trofast medarbejder og god kollega gennem 25 år får Winie rosende ord fra direktøren.

- Det er utroligt vigtigt med kontinuitet, og derfor er det glædeligt, at vi igen kan fejre et 25-årsjubilæum. Jeg er stolt af, at vi har så høj anciennitet i hele virksomheden. Det har styrket fællesskabet og er en væsentlig del af vores succes, fortæller Claus Petersen, adm. direktør i jem & fix.

 

Stort tillykke til Winie med jubilæet.