Masser af kampgejst på det norske jem & fix hold20. april 2018

Det norske jem & fix team

Hatten af for det norske team

Vi synes allerede at være i mål med vores profilmål om glade og positive medarbejdere, inden vi overhovedet har åbnet de første butikker i Norge. Der var nemlig fantastisk stemning, højt humør og ikke mindst masser af kampgejst at spore hele vejen rundt, da den norske delegation for første gang var samlet under et tag. Og taget var et af kædens egne i form af den nye butik i Larvik. Landechef Kennet Iversen fortæller:

- Det var en fed fornemmelse at byde velkommen til hele det norske team for første gang i fælles flok. Det er et super godt team, og jeg tager hatten af for deres iver og lyst til at være med til at starte jem & fix op på et nyt marked. Man skulle næsten tro, at de havde kendt hinanden længe, for der var bare god energi hele vejen rundt og stor vilje til at få jem & fix godt fra start i Norge. 

jem & fix ind under huden

Dagen gik med at sikre fælles fodslag og klæde de nye jem & fix'ere godt på, og få konceptet maseret godt ind under huden. Butikscheferne blev desuden opdateret på, hvordan jem & fix arbejder strømlinet for at sikre effektiv drift bl.a. med alt lige fra vagtplanlægning, tidsregistrering og HR administration.

En rigtig god dag for jem & fix i Norge. Det bliver godt, det her!
 

De norske butikschefer

Del denne side: